Dobro jutro đezeri...dobro jutro majstori...
ups vrong tekst...no upam, da niste res imele ponoči kakega đez koncerta svojega malčka in je bila noč mirna...
majstrce smo pa vse, ker nam uspeva tele naše človeške mladiče tako fino porihtat...
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica
Saj bi se rada pridružila pojedini, ki se je prejle odvijala... ampak je ati po eni uri z
omagal. In je nastopila zopet mami z joško, uspavankami, in miljon variantami uspavanja...
eto majstrco...je že dobila milijon variant...vsaj ena pa vodi do uspeha...pa verjamem, da bi dala vse, da bi vse vodile...tko kot vse poti vodijo v Rim....samo naši lumpki so pametni in jih ni lahko prelisičit in pripravit do tega, da zaprejo učke...
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica
Ampak sem ga spečega dala notri brez, da je podrl kupčka...kar ni vedno pametno in je uspeh fifti fifti...
v tem primeru jo jaz dam najprej ležat na trebuščka in zagotovo je v roku nekaj minut kupček glasno podrt...potem jo pa obrnem na bok...čeprav zadnje čase se ona že sama prevali na trebušček nazaj...
drugače je pa naša noč kljub nosku bila mirna in po urniku in princesa je po jutranjem kakanju, ki je spet skočilo iz mej plenice sedaj že čista, umita, podojena in spi spanje pravičnega...
jaz sem pa družbo delala najljubšemu pri jutranji kavi (vsaj takrat imava navadno čas in mir drug za drugega, da si splanirava dnevni urnik, razdeliva ključe od avta in žetone)...pes je že sprehojen in tudi drnjoha...tako da bi bila jutranja idila popolna, če se od zunaj ne bi slišalo, da avtomobili vozijo po lužah in je človeku takoj jasno, da je s5 DEŽ...
upam vsaj, da bodo trontlji za jutri res ostali pri napovedi sončka...sicer pa naj bi se že danes popoldan baje zjasnilo počasi...
ker se tegale piknika jaz že neznansko veselim...pa seveda vseh novih in vseh pogrešanih...o futru pa zdejle še ne bom...
si grem jaz počasi mal spraznit mlekarne, ker je še nekaj zaloge...pa da jo dam na led za hude čase...
pip
G.
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur