ja šmorn...ker jaz ravno oklevam med osebno in potnim listom...ampak če sta veljavna oba isto, bomo pa kar potni list dali delat...saj ne da kam nameravam...ampak vrag si ga vedi, kdaj me kaj piči...
naša familija je bolj odpuljena...je babica pored nekaj leti šla v čistilnico...pa še ni bila odprta in je čakala in med tem gledala v izložbo turistične agencije in videla, da imajo polete na Irsko nekaj ugodno...pa ona noter, pa 2 povratni vzame...čez dva dni sta z dedijem že letela in ju ni bilo 3 tedne...ima tam kolegico iz mladih dni, ko je v Londonu študirala pa se je potem kolegica selila na Irsko...in ju je že dolgo vabila...oh ja...mogoče imamo kaj ciganske krvi v sebi...
jest pa Tosjo pogrešam...pa Sky...pa Jabolko se tud ni javila včeraj...pa Roberta je nekam tiho...le kam so se izgubile???
Lepa posadka...baby vac je res ok zadeva...kar fino potegne ven, pa še mučiti se ni treba...pa ni tako močno, kot bi si človek mislil...
Tasyo ja zdaj se splača bit kak mojster (električar, vodovodar, malar, mizar)...dobro služijo...malo je dobrih...pa še nategujejo...potem, ko pa pride moraš pa itaq zraven stat, da dobro naredi pa tako kot želiš...
glede vrat pa...vzemi taka, ki se bodo lahko čistila in na njih ne bo preveč vidna umazanija pa odtisi rok...Lana bo kmalu začela hodit in potem boš videla odtise rokic povsod...jaz pravim vedno: najprej praktičnost..potem pa lepota...ampak pasat pa mora...drugače sem jaz raje brez vrat...
NiLe ja boga reva...upam, da bo Tia malo spala in da se tudi ti posledično kaj spočiješ...jaz sem potem kar roleto do konca dol dala, pa okno zaprla in se grmenja skoraj ni več slišalo pa je pes se umiril...samo sem pa vsa zapacana v nos danes, ker sem navajena pri odprtem oknu spat...
Iza danes tolče že 2 rundo...upam, da bo spet en spalni dan...jaz se bom pa maratona v likanju lotila...upam, da ne bom dobila likalnega komolca...
pip
G.
pip
G
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur