IZVIRNO SPOROČILO: sky77
O kakšnem srečanju je to govora? Sem brala malo nazaj pa nisem nič našla. No razen to kje je zbor.
ja, jutri imamo srečanje ob Gradiškem jezeru (navodila so napisana ). Prej se dobimo ob poti pri gostilni Rus kjer nas Big mama pričaka in sicer ob 10h. Za pjačo in jedačo je poskbljeno, predno se bomo pa tega lotile pa še sprehod okrog jezera (cca 1h ). Če bo uspela pridet še Roberta, nam bo pokazala še masažo dojenčkov, zato je dobr s sabo prinest kakšen armafleks pa delico in oljče, neki za preoblečt,... skratka bo cel ŽUR!
A vzamete zraven še eno izgubljeno dušo ?
Mislim da je že čas da se Brini spoznata. Kaj praviš majček?
Definitivno in pod mus se morata spoznat
Pridita, ful bo luštno.
No, midve sva pa drugač ble zdele še na kontrolnem tehtanju in je dobila v 9 dneh kar 215g

Jaz sem zdej potolažena in vem, da so bile vse skrbi odveč. Mi je tud dohtrca rekla: dokler je lepo zadovoljna, se smejčka, igra in se nepritužuje grami sploh ne igrajo take vloge.
Malinca, nč se ne obremenjuj z grami (zdej lahko rečem iz lastnih izkušenj, pa vem da je težko ). 170g v tednu je OK, moja je prejšni mesec dobivala cca 110g, no zdej se je pa mal popravla. Imam prijateljico Majčico 2006 in njena mala se je v 4 mescu zredila samo 160g

, pa ni blo nč narobe. Jutri pa prid in bomo skupi kakšno optimistično rekle in bo takoj boljš. Drugač se lahko nardi začaran krog: ti slabe volje, to se prnenaša na princesko pa na proizvodnjo mleka in ti boš spet slabe volje....pa tko naprej. A veš kakšen babji žur bo jutri

, se mormo zment katera bo katerga fanta dobila
No, vreme se že jasni, tla se sušijo, sonček že kuka in do jutri bo že vse pripravljeno na nas
Nile, a ni tvoj dragi reporter? Lahko bi prišel reportažo narest

kej takega kot bo jutri ne dožviš vsak dan, sigurn bi bila novica dneva
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....