LJUBLJANSKO SREČANJE SEPTEMBRK
KDAJ?
Sobota, 14.06. ob 20h
KJE?
Arena Vodafone Live (nasproti Koloseja, kjer imajo bowling itd.)
RESTAVRACIJA Casa Nostra (KLIK in KLIK)
Do zabaviščnega centra lahko pridete na več načinov:
z avtomobilom: z ljubljanske obvoznice sledite smerokazom za izvoz "Nakupovalno središče BTC"
z avtobusi mestnega potniškega prometa:
- št. 17
(postaja pred Kolosejem)
- št. 2 in 7
(postaja na Šmartinski, oddaljena 5 minut hoje)
KDO PRIDE?
nana27, zvezda71, anab, septembrkax, babyrok, buškica, nora, guppy
dobrodošle ste VSE septembrke, tudi tiste, ki niste iz Ljubljane!
KAKO SE PRIJAVIM?
pošlji ZS guppy ali napiši na forum, da prideš
KOGA LAHKO KONTAKTIRAM?
Lahko si s katero koli izmenjaš GSM številki, če pa ne poznaš nobene, pošlji svojo številko na ZS guppy.
OBVEZNOSTI?
Obuj najljubše čevlje
< Sporočilo je popravil guppy -- 10.6.2008 11:27:02 >
guppy,Matic ima vročino (zaenkrat 38,2 C)....pa ga ne upam ven pelat...
Super lokacija za srečanje, imam dost blizu...upam, da ne bom spet zadnja:-)
Danes full uživam. Zjutraj sva šla v City Park, BC in tam okrog mal v shooping. Seveda je mali spet dobil nove oblekce, mami pa nič, ker je preveč zbirčna. Bom šla en dan še v Supernovo na Rudnik pogledat.
Zdaj eno uro spančka in se mi smili, ker ga nisem slišala niti zavohala, da se je v posteljici pokakcal. Šele, ko je spal sem "zaznala znan vonj". Upam, da ga ne bo motilo in se bo zarad tega prehitro zbudil. Še bolj me pa skrbi, da bo imel rdečo ritico, ker ni navajen bit s kakcem v hlačah. Eh, sej se more utrdit...septembra bo nova šola k ga bodo drugi rihtal. Jest sm kar panična, ker bova mogla it vsak posebej. Kar fantaziram, da ga v varstvu ne bodo znal prav porihtat... in potem si rečem, daj zberi se, če so bli vsi drugi do zdej Ok, bo tudi naš sonček.
babyrok jaz imam iste strahove,kako ga v vrtcu ne bodo znali poštimat in si predstavljam eno grozno sliko kako revež sedi sredi sobe in joka ko zmešan, pa ga nobeden ne vzame k sebi.
IZVIRNO SPOROČILO: tianna
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85
aja tianna, pre sem te pozabla vprašat. a te so ti tut všeč?
Image not available for Color:
Ne, a tebi so?

ne
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!