writing-img

RE: Mamice po 35.letu-3.del

clock-img

25.07.2008, 22:50

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

aja...da vam povem...pršut je ena ki tudi spada v našo družbo ,ampak je prelelna za pisanje...še žali ji bo,ker smo tle same fajn partizanke

PRŠUT-DOBRODOŠLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA pa ne daj se prosit in se nam pridružiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii-povej Majrim da ji bo žaluser posted image
nič grem spat-ta večji me čaka v postelji -ko je mož v službi(me stražijouser posted image ) 

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

25.07.2008, 22:51

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Aja -Majrim tisto o JULČI- pa DRŽI res je zlata dušicauser posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

26.07.2008, 10:16

clock-img

julci

pencil-img

3398

PRŠUT dobrodošla med konzervicamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Majrim ti kr javi,če rabiš.Ti bom probala zrihtat domačo,ki jo nabira od svakinje mama.Ta rastlinica res dela čudeže.

Laubica to za stražo.ziher je ziheruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugač pa dobro jutro,prelepo sončno,naj bo tk še naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image če bo kera kofi naj javiuser posted image

< Sporočilo je popravil julci -- 26.7.2008 10:17:39 >

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

clock-img

27.07.2008, 09:56

clock-img

pršut

pencil-img

67

Hvala za dobrodošlico, samo da ni dobroODšlica user posted image . Ja, sem ena izmed dobrih bralk. Ja, tako je. user posted image

clock-img

27.07.2008, 21:07

clock-img

majrim

pencil-img

3991

user posted image user posted image user posted image nikjer nobene...pol pa nič,se ne vidimo in čujemo 14 dni...user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

clock-img

27.07.2008, 21:10

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Majrim jaz te pogrešam na julijkahuser posted image kkako si?
Se opravičujem da vdiram k vamuser posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

27.07.2008, 22:44

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

MAJRIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drži seuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

27.07.2008, 22:57

clock-img

julci

pencil-img

3398

Majrim drži se,bomo v mislih s tabo,pa da se čimprej pocajtaš.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.07.2008, 22:59

clock-img

julci

pencil-img

3398

Se nisem mogla prej oglasit,nam je spet miška slovo vzela,pol jo je pa ata za silo skup spraviluser posted image ,bo treba orng poggano nabavit,so zgleda miške preveč aklih.user posted image

clock-img

28.07.2008, 09:06

clock-img

julci

pencil-img

3398

Dobro jutro

Majrim vso srečo.Lepo se pocajt
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

clock-img

28.07.2008, 09:07

clock-img

julci

pencil-img

3398

Kje ste pa ostale čvekiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

clock-img

28.07.2008, 09:47

clock-img

pršut

pencil-img

67

Dobro jutro. Jaz sem si morala najprej porihtati rit. user posted image

Majrim, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

clock-img

28.07.2008, 10:45

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

Dober dan user posted image user posted image user posted image

Sem uspela vse sterat od bajte user posted image -malo pospravljam raztur.majrim,uspešen poseg in da ti čas čimbolj hitro mine,da boš zopet med svojimi-veliiiiko user posted image user posted image user posted image user posted image zate pa tudi tvoji Nežiki en velik cmok od Hane user posted image

pršut user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da si se oglasila med nami,zdaj smo res malo bolj redkobesedne user posted image -sej veš dopusti,pa vročina,pa službe so se začele-nč več celodnevnega crkljanja doma user posted image -pa bo že.

julci-si že nabavla podgano....bele miške so preveč lene in ne delajo user posted image

Laubica user posted image user posted image user posted image user posted image -a je Timon že v redu-nisem brala še za nazaj

dašabina vse najboljše Mihi za obmesečnico,sem malo zadaj,pa Timon,Julija,Nika,Neža danes,Matija,Lana.....pa Nataša ima danes 6 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image -a so že na dopustu user posted image ---vse najboljše
.......jutri pa ......Inara.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

clock-img

28.07.2008, 11:20

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

ja hanna1 - jutri pa mama kuha domač puding (brez vrečke) in to bo njena torta user posted image
evo, tukaj je prvo darilo user posted image
drugo pa je treba še sestavit in čakamo, da oči pride - je pa tricikel user posted image
eno leto že.. no ja, ne moremo rečt, da nam je blo dolgcajt user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.07.2008, 19:47

clock-img

dašabina

pencil-img

1608

mateyka, super zna pozirat tvoja Inara, sem zamudila, a zdaj ste pa v Ljubljani...
Julči, kakšne oke ima vaše dete!!!
>Smo šmrkavi in tako posledično slabe volje, pa bo bolje.... Moji punci sta na morju že skoraj en teden z babi in jih že pogrešam.... Uživajte...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

clock-img

28.07.2008, 22:41

clock-img

julci

pencil-img

3398

Julči, kakšne oke ima vaše dete!!

Take ubijalsko modreuser posted image .
Sem bla danes pri maminem stricu,prvo kar mi je rekel,da ima Zala barvo in obliko oči po moji mami.Mi je kr toplo ratalo pri srcu.user posted image

clock-img

28.07.2008, 22:43

clock-img

julci

pencil-img

3398

Mateyka kje ste kupili prvo darilo,pakolk ste dali zanj,če ni skrivnost.Inara tk kamot sedi v njem,da jo kr z veseljem pogledaš,pa kakšna pozerkauser posted image user posted image user posted image o ti naši mali cukri,ko le nebi tako hitro rastli.

clock-img

28.07.2008, 22:45

clock-img

julci

pencil-img

3398

julci-si že nabavla podgano....bele miške so preveč lene in ne delajo

nisem,mi je tole ata super popravo,ni kaj je šparoven.user posted image user posted image user posted image morem pa za rezervo eno nabavit,ker prinas je to močno potrošen materialuser posted image user posted image

clock-img

28.07.2008, 22:47

clock-img

julci

pencil-img

3398

vsem slavljenčkom in slavljenkampa vse najboljše za obmesečniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.07.2008, 23:01

clock-img

julci

pencil-img

3398

Inara pred taboje pa jutr ena velika prelomnica
user posted image

clock-img

28.07.2008, 23:17

clock-img

julci

pencil-img

3398

Čakam,pa čakam,pa čakam,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,pa nč ne dočakamuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.07.2008, 09:27

clock-img

julci

pencil-img

3398

Draga INARA

vse najlepše za tvoj prvi rojstni dan,bodi še napšrej zlato sončece,ki obsije vse okoli sebe.Mamici Matejki in atiju pa česstitke za tako fejst punco.
user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil julci -- 29.7.2008 9:28:23 >

clock-img

29.07.2008, 10:47

clock-img

solinar

pencil-img

76

Pozdravljene konzervice, partizanke al' kako se že kličete vé, ki ste v najboljših in najlepših letih...

Vaša soborka majrim vas vse zelo lepo pozdravlja....operacija je minila brez zapletov, sedaj počiva v sobi in je pod infuzijo ter čaka na moj obisk...kaj več vam javim popoldan iz službe, ali pa jutri.

Lepo vas pozdravljava njena Neža in solinar.

NAJINA NEŽA
Kdo ve...Blog moje ljubezni

clock-img

29.07.2008, 10:58

clock-img

solinar

pencil-img

76

Ups, pozabil napisati tudi informacijo katero smo vsi trije zelo veseli; jutri gre verjetno že domov user posted image user posted image user posted image user posted image , saj so jo operirali po nekem novem postopku.

LP,solinar

NAJINA NEŽA
Kdo ve...Blog moje ljubezni

clock-img

29.07.2008, 11:00

clock-img

dašabina

pencil-img

1608

HB da je vse okuser posted image , pa prav lep pozdrav majrim, sva na isti dan rojeneuser posted image , vama z Nežo pa user posted image user posted image  za čim krajši teden...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem