writing-img

RE: Julijke 2007 - 6.del

clock-img

21.07.2008, 11:01

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Siskamiska jaz sem prav zarad tega zajtrkovala pecivo, ki mi ga je poslala svakinjauser posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

21.07.2008, 11:03

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

midva od bofrosta naročujeva pizze. Margerite, da si potem sama gor dajeva, kar nama paše (čeprav nikoli nič pametnega nimava doma user posted image ). Če nimava doma kruha, si kar pizzo narediva za zajtrk user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.07.2008, 11:05

clock-img

madejka

pencil-img

3926

A se vama dauser posted image Jaz umrem predn pizzo segrejemuser posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

21.07.2008, 11:10

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

sej daš za 5. minut v mikrovele, da se odtali, potem pa za 6 minut v pečico.... kar je definitivno manj časa, kot da grem v štacuno po kruh user posted image

clock-img

21.07.2008, 11:17

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Ja samo recimo naša pečica rabi vsaj 20 min da pride do 220 stopinjuser posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

21.07.2008, 11:21

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

aaaaaaa pri nas je to v tren oka - ventilatorska pečica dela čudeže user posted image user posted image

clock-img

21.07.2008, 11:43

clock-img

siskamiska

pencil-img

1978

Madejka kje naj jst dobim tako fajn svakinjo da mi bo pečivo pošiljala?? user posted image
Freycha pico za zajtrk? Ne hvala, ta mi je pa malo prehuda user posted image

clock-img

21.07.2008, 11:46

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

če je lakota, še hudič muhe žre user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.07.2008, 12:38

clock-img

corfu

pencil-img

3829

IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Corfu sej do septembra bojo pa tud že te slabosti minile user posted image user posted image user posted image .

misliš pri manci se je vleklo dobre štiri mesece user posted image

Uživaj življenje...

clock-img

21.07.2008, 12:49

clock-img

siskamiska

pencil-img

1978

Seveda da se bo končalo user posted image . Takrat bo trebušček ravno še dovolj majhen da te ne bo oviral na izletu user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Corfu sej do septembra bojo pa tud že te slabosti minile user posted image user posted image user posted image .

misliš pri manci se je vleklo dobre štiri mesece user posted image

clock-img

21.07.2008, 12:57

clock-img

poldy

pencil-img

649

Samo toliko se javim, da se vam zahvaliva za čestitke z Uršo in da še jaz čestitam vsem slavljenčkom. Nekako mi ni zadnje čase se blo za usest za računalnik, pa še polno dela sem imela s pripravami za žurko včeraj ki je enkratno uspela.
Nč, grem južno kuhat

clock-img

21.07.2008, 13:01

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

poldy kak se pa ti kaj počutiš? Mislim, si ok?

clock-img

21.07.2008, 13:01

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

Heeej, čveke!
Danes pa pridno klepetate!!! user posted image user posted image user posted image

Joj, sem vas sam preletela... Kaj sm že hotla napisat? user posted image

Jah, jst bi tud bla user posted image pa moj še ni za... Sm pa fuuuuuul vesela za vse, ki ste in corfu navijam tudi zate, ker delata res krasne frocke! user posted image  Pa men je 3 najboljša številka!

sanek user posted image  praznovanje in prijetna družba res pozitivno vplivata na to, da malo pozabiš - pol pa itak sledi pospravljanje in je spet mal manj časa za razmišljanje. user posted image  Je pa mami ornk prizadel, ful je shujšala, jst pa še vedno ne dojemam... Pri starih starših mi je po pogrebu blo vse jasno, pa lažje, zdej pa ne gre. user posted image user posted image  Bo sčasoma bolje!!! Pa nas sonček Anžej nas zmeraj razvedri! 

Klara user posted image user posted image user posted image

Katja vse najboljše!!!
user posted image

Ravnokar pošiljam naročilo fotk fotografu - samo v 2 mescih se jih je nabral 200! user posted image user posted image  Moj me bo zadavu! user posted image

Ajej, pri nas spet sirene tulijo - danes že tretjič... Upam, da ni kaj hudega!

18. julij je prav poseben dan!

clock-img

21.07.2008, 13:04

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

Ooooo, poldy! Lepo, da si se oglasila! Kako si?
Zgleda, da smo ta vikend skor vsi žuriral, piknikiral al pa bli na poroki! user posted image user posted image user posted image

Freycha zdej mi je pa tkooo pizza zadišala...

clock-img

21.07.2008, 13:36

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

sorry češnca..... a ti eno preko hitre pošte pošljem? user posted image user posted image

clock-img

21.07.2008, 13:41

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

sorry češnca..... a ti eno preko hitre pošte pošljem? user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Se ne bi branila - sam mam celo 2 v skrinji in bo hitrejš, če jo sama v pečico vržem!

clock-img

21.07.2008, 13:47

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

pametno poldi user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.07.2008, 13:49

clock-img

SANEK1

pencil-img

1614

Dober dan..
Mi2 sma končno doma...mater sma se danes načakali...pa ko ne bi blo vsaj tak soparno na teh hodnikih, še dobro da sem vsaj malo vklopla celico in nama, kljub slabemu vremenu, oblekla kratek rokavuser posted image user posted image user posted image , drugač bi se stopili...
Je pa bla v čakalnici,ena boka pupa, mogoče 9 mesecev in ja bla ob lečena v jopouser posted image user posted image user posted image
Živa je pogumno, vasj to ma po mami, prestala svoj prvi pikec v rokouser posted image user posted image user posted image in kot ponavadi vse šarmiralauser posted image user posted image user posted image

Madejka, evo samo zate en user posted image , pa še nekaj:
11390g
79 cm

Freycha, za sredo ti še javimuser posted image user posted image user posted image
meni pa nič ne delaš lušte z zmrznjenimi picami, ker so miuser posted image

Češnica, me veseli, da ste lepo praznovali in vsaj za trenutek razmišljali o nečem lepem...

clock-img

21.07.2008, 13:58

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

user posted image user posted image user posted image  Živa za pogum!!! sanek nekateri res pretiravajo z oblačili...potem so pa otroci ves čas prehlajeni.

Še tole slikico vam pokažem - Anžej s torto:
user posted image

clock-img

21.07.2008, 14:13

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

sanekova Živa je pa res babnica in pol user posted image user posted image user posted image  pa fajn, da je dobro prenesla pikec user posted image  mi še vedno čakamo, da nas pokličejo user posted image

nič hudega, če ne maraš teh pizz, jih zame več ostane user posted image user posted image

madonca češnca kaka torta user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.07.2008, 14:15

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Freycha, za sredo ti še javimuser posted image user posted image user posted image

daj babika vzemi si vsaj kako urco ali dve user posted image  razen, če me ne maraš več user posted image

clock-img

21.07.2008, 14:17

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

mater pišem po odlomkih hehehe

sem hotela napisati, pa 2x pozabila, da je šla prej mimo službe mamica v kratkih rokavih, mala je bila okoli leta in pol stara, pa je imela na glavi kapo!!! Pa puloverček, pa še anorak (oz. neko jaknico) čez user posted image user posted image

clock-img

21.07.2008, 15:07

clock-img

NoviOčka

pencil-img

79

siska

Noviočka me veseli da se javljaš in nas obveščaš o dogodkih v vaši družinici. Iz kje pa si da si bil zadnjič v Arburetumu? Navijam da mami kmalu pristane še za enega otročka user posted image .

Čisto blizu Arboretuma živimo, mogoče par km stran. Če bi vedel za kako normalno (ne ob cesti) peš pot bi najbrž lahko šel peš tja. Mamica pa včeraj ni popustila user posted image , bomo še malo počakali.

clock-img

21.07.2008, 16:04

clock-img

arijana..

pencil-img

154

V mojem in Katjinem imenu hvala za čestitke.

Jaz mam danes tudi  " počitnice".  Ta večja je od včeraj zvečer  pri mojih na počitnicah in  uživa, da se na mamo še spomni ne.
Katjo pa sem peljala k tašči, da sem v miru naredila ta velik ajnkauf.
Zdaj pa v miru spijem kavo, se mal spomnim, kako je bilo pred letom dni, potem pa šibam ponjo.

lep dan, pa čeprav spet deževen.

clock-img

21.07.2008, 16:12

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

vidim, da je bil ta vikend namenjen za takšna in drugačna uživanja! In prav je takouser posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem