writing-img

KAKO ZANESLJIV JE ROMED??

clock-img

12.02.2005, 17:02

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

:)-:)-:)-9nebesa9nebesa:bravo::bravo:Irmy - sem ti že odpisala. mogoče je samo misel na krvomočnico pomagala. hehehe... lahko bo pa za naslednjič.

HVALA PUNCE ZA ČETITKE!!!!! sem sama debelo pogledala ker nisem pričakovala :modri:. še sedaj ne morem verjet. moram se naročit h G, da mi bo vzel kri in bom videla črno na belem.

juhuuuuuuuuu :duda: bomo imeli!!!!!!!!!!!!!!11:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa:bravo::bravo::bravo::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(če je virus, vas rada vse nalezem - kera bi gaimela???? mogoče sem ga tudi jaz dobila od jančike ali pa kimi ali pa katere druge, ko vas je pa že toliko "okuženih" :nosecka::nosecka:. hahaha :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-)

clock-img

12.02.2005, 17:41

clock-img

Anonimen

barvo :nosecka:!!!!!!!!9nebesa:bravo::love:

clock-img

12.02.2005, 18:11

clock-img

Rosana

pencil-img

36

Čestitke Kira!!!! A zdaj je ratalo po naravni poti? Mene v kopalnici tudi čaka romed za jutri zjutraj, sem bila spet na transferju....a nimam preveč dobrega občutka...sporočim jutri

clock-img

12.02.2005, 18:18

clock-img

biba77

pencil-img

3943

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

12.02.2005, 18:26

clock-img

kaja11

pencil-img

1024

KAKO LEPOOOOOOOOOOOOOO:bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

12.02.2005, 18:37

clock-img

Pi@

pencil-img

119

Kira mene pa zanima, če je to novi romed test? Zgleda namreč veliko bolj oh in ah od tistega, ki sem ga jaz imela.
Pa čestitke seveda :bravo: :bravo: :bravo:

clock-img

12.02.2005, 18:49

clock-img

Kinokija

pencil-img

507

ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!:bravo::bravo::bravo:

Pia, preveri, mogoče si imela Baby Ckeck mini, ki je bol preprost.

In ja, Romed je zelo zanesljiv test! Preverjeno.:nosecka:

clock-img

12.02.2005, 19:46

clock-img

sabini

pencil-img

466

Ta test je tudi meni pred 28t. pokazal dve črtici tko da verjem je zelo zanesljiv . :bravo::bravo::bravo:super čestitam:duda::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::nosecka:

clock-img

12.02.2005, 19:54

clock-img

Udb

pencil-img

5380

:bravo::bravo::bravo: Kira, kaj naj rečem!!! ČESTITKE!!!!!!!!!!!! Bravo :bravo::bravo::bravo:! Ful sem vesela zate!!!

clock-img

12.02.2005, 20:50

clock-img

beba76

pencil-img

2059

Bravooooo!!!:bravo::sloncek:9nebesa:bravo::sloncek:9nebesa

Ziher je zanesljiv - no, vsaj meni ni zlagal;)

Kam pa godiš h G glede na to, da si Prekmurka? Jaz hodim v MS in možno, da se bova srečali...

clock-img

12.02.2005, 21:21

clock-img

filipinka

pencil-img

947

:bravo::bravo::bravo:9nebesa:bravo::bravo::bravo:
Ziher je zanesljiv! meni pa Cb sploh ni pokazal, ta tapoceni pa takoj!

clock-img

12.02.2005, 21:43

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

VAUUUUUUUUUUUUU punce čestitke...Kira zate sem pa tok vesela, ker sem brala da je Viktorija bla tokk zelo zaželjena....držim pesti da bo vse ok....pa še enkrat ČESTITKE

clock-img

12.02.2005, 21:48

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

Pi@ ne vem če je nov. Tega sem sedaj prvič uporabila - do sedaj sem vedno CB, sam da so ga sedaj ful podražili, pa nisem mela tok keša.

beba76 - dr. Godič. Sicer bi raje hodila kam drgam, ampak ni take izbire to okrog. moji tašči recimo 2 leti ni nnašel ciste v maternici in so jii ji ko je imela vnetje mehurja na UZ naščli, pol pa so ji vse komplet ven vzeli.
če bi imela priliko, bi menjala, ker malo dvomim v njegovo "angažiranost" in "strokovnost" glede tega, drgač pa je zelo prijazen in si običajno vzame čas, tudi če s kakimi vprašanji gnjaviš. tako da ima + in - .

pa ti? kam pa ti hodiš??

clock-img

12.02.2005, 21:50

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

erdbeere - grozno zaželjena. sva se kar par let matrala, pa ni šlo drgač kot z IVF, pa še pol je bil čudež, da sva jo dobila, ker sem prve 3 mesece imela skoz kake krvavitve, pa še zelo bolana sem bila in sem morala v bolnico za teden dni.

sedaj pa se je zgodil še večji čudež, ki ga ne morem dojet. bom takrat verjela, ko bom imela črno na belem izvide. ne gre mi v glavo. veselim se , ampak mi ne gre v glavo, kako je to možno, da sva imela tako srečo.....:)-:)-:)-:)-:)-:)-

clock-img

12.02.2005, 22:17

clock-img

Pi@

pencil-img

119

Sigurno sem imela romed ja. Embalaža (ovitek) je bil isti, samo test je bil moj samo trakec (takšen kot ga ima v svojem albumu balaena) in ne tak kot od Kire. Mogoče so pa v lekarni imeli kako staro zalogo :zmeden:

clock-img

13.02.2005, 17:36

clock-img

martika

pencil-img

15

Kira,

Ker sem sama noseca po ICSI, si lahko le predstavljam kako ti je pri srcu...

Iskrene iskrene cestitke, zelim ti cim lepso nosecnost in zdravega dojencka!!

:bravo::bravo::bravo:

clock-img

13.02.2005, 18:03

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Kira, :rozica:, se enkrat cestitke! :bravo:

Kar pa se Romed testov tice, pa obstajajo kasetni (kot je v Kirinem albummu) in cenejsa izvedba - trakec.

clock-img

13.02.2005, 18:49

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

KIRA!

ČESTITAM :bravo:9nebesa:bravo:9nebesa:bravo:9nebesa
Kar obnemela sem, ko sem tole prebrala.
Take zgodbe mi dajejo upanje.

LP, GoYa

clock-img

13.02.2005, 19:05

clock-img

sabini

pencil-img

466

embalaža je ista sam eni majo takec noter eni so pa v škatlici dve vrsti sta tko da če bo katera kupovala naj proba embalažo da je mal odebeljena če ne naj pa reče da sta dve notri če lahko tistega v škatlici, ker cena in embalaža je pa ista. Pa tud oba sta zanesljiva:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:PREVERJENO

clock-img

13.02.2005, 22:21

clock-img

clea

pencil-img

863

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:BRAVO KIRAAAAAAAAAA!!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

ČESTITKA SREČKA :nosecka: in NAJLEPŠO NOSEČNOST TI ŽELIM!!!!:sloncek::angel::rozica::angel::sloncek:

Clea

clock-img

15.02.2005, 08:43

clock-img

Pepa-2

pencil-img

189

jaz sem čele sedaj videla, da si srečka :nosecka:. ja, kaj naj rečem...ČČEESSTTIITTAAMMOO:rozica::rozica::sloncek::sloncek::pujs::pujs::bravo::bravo:9nebesa9nebesa
UŽIVAJTE VSI ŠTIRJE

clock-img

18.02.2005, 14:25

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

sem se končno okorajžila, čeprav se bojim virusov in sem stopila do mojega G.9nebesa
si lahko mislite, kako je bil presenečen, da sem srečka nosečka.:)-:)-:)-:)-:)-
no v glavnem, je bil kar vesel, še pomirit me je probal, ker sem bla tako entuzijstična, da ne bi bla pol razočarana, če bi blo kaj narobe. pa ni nič narobe. zaenkrat zgleda vse o.k. posteljica se vidi 15 x 10 mm. je rekel, da sva najine šanse za naravno zanositev izkoristila, ko so ble pa tako nemogoče. hihihiii

naslednji pregled pa imam 15.3., znova UZ,pa kri itd... se pravi da gremo jovo na novo. juhuuuuuuuuuu

pa materinsko knjižco bom naslednjič dobila. sicer sem sedaj imela staro za vsak slučaj s sabo, sam je še ni so rabli. nslednji UZ bo pa že tak kot treba, tehtanje, kartonček mi bojo pisal, kri in vodo bom verjetno mogla dat... se pravi kot prejšnjič. sam da že sedaj vem, kako gre...

9nebesa9nebesa9nebesa:)-:)-:)-:)-:)-

clock-img

18.02.2005, 14:38

clock-img

Anonimen

Krasno, Kira. Vesela sem zae.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem