Naša noč je bila kar pestra. Se je Gašper zbudil ob pol enajstih, do vratu moker, s posteljico vred (bo treba nabavit nepremočljivo prevleko!), popolnoma prehlajen, s kašljem, na srečo brez vročine. Sem ga preoblekla, previla. No, čez 15 minut je bil pokakan
Spet previjanje... Jesti ni hotel, posledično se tudi umiril ni, tako da je trajalo skoraj dve uri da je zaspal
Na srečo zdaj zjutraj ni več kašljal, samo nosek je še malo poln.
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa
...jaz pa sem se odrekla večerji ,ker me je ena znanka danes vprašala če sem noseča
in sem se zamislila
Joj, mene to tako razjezi

Mene sicer ne sprašujejo, če sem noseča, mene vsaka ženska vpraša, če sem se zredila. Ja halo, pa saj vidiš!!! Kaj me je treba na vsakem koraku opominjat

Sicer pa sem rodila, 9 mesecev gor, 9 mesecev dol! Še imam 3 mesece... Slaba tolažba
intruder pri nas pa je ravno obratno. Če je Gašper zvečer že zelo zaspan, potem med hranjenjem kar zaspi in je v spanju
katarinas jaz pa sem sama opazila, da je Gašper veliko bolj aktiven z levo rokico. Pa sem mu igračke začela dajati bolj v desno. Meni se ne zdi smešno vprašanje, sem že sama hotela vprašati.
razne alergije... tistim, ki so alergični na KM, ravno priporočajo, da poskusijo sojino mleko. Po moje alergija na sojo ni toliko prisotna, če je že alergija na KM. Kaj pa vem

Samo na glas razmišljam. Kakšno mleko pa bi naj torej pili tisti, ki so alergični na KM...
vaney sadno-mlečne kašice jaz pripravim s svežim sadje, ga prekuham, spasiram in dodam mleko, včasih več, včasih manj, odvisno kako gosto želim in kako jo jema, ali po flaški ali na žličko. Za seboj pa sem jaz tudi že razmišljala, kaj naj naredim. Sploh če nimam možnosti pogreti. Najraje vzamem kakšne sadne kosmiče. Si me pa nasmejala s težavami tvojega

Jaz sem mojemu ravno zadnjič rekla, da bi bil Gašper 5 dni skupaj lačen, če bi bila sama
muzika res je, da fredov obroč nima nič med nogami, ampak če vredu zategneš naramnice, se nima kaj zgoditi. Vsaj meni se ni zdelo, bi moral otroček rokice dvigniti čisto skupaj, nad glavico, da bi spolzele skozi naramnice. Sicer pa je vedno nekdo zraven.
lunca ma vi pa ste res skoz bolni