Punce, malo sem popravila seznam in dodala nekaj zanimivih linkov
.
nina166, kako si, mislimo nate?
sonček33, še tukaj čestitke ob tvojem (vajinem
) veselem dogodku
! Upam, da ti ni bilo slabo! Veliko ljubezni in razumevanja vama želim, pa veliko sadov ljubezni
. Punce, naš sonček se je v soboto poročil, tako je zdaj gospa in še mamica!
barba, lep trebušček imaš! Naj se vidi, da nosiš
pod srčkom!
ronja, drži se! Upam, da ti ne bo treba celo nosečnost tako pazit! Si ne morem predstavljat kako je to hudo. Jaz moram sicer tudi počivat zaradi občasnih izcedkov in imam bolniško, a mi ni treba za nikogar tako intenzivno skrbet, tako da se imam čas izležavat in smilit sama sebi
. Pa nič
? Ti si boš to svojo pikico res pošteno prislužila.
uršika***, medve imava pa na isti dan NS. Oh, kje je še to...
Prejšnji teden sem imela pregled in je vse OK, srček bije, kri je v redu, kile so šle gor samo za eno polovičko v petih tednih, sem mislila, da bo huje, saj večinoma ležim in pridno papcam, je pa res, da pojem veliko zelenjave in sadja, nekih težkih jedi pa tako ne morem. Trebušček se mi že lepo vidi, zato sem šla malo v H&M in C&A, a je izbira bolj slaba, veliko temnih oblačil, kar mi sploh ne paše, pa še neke čudne številke. Ven sem prišla z eno nenosečniško majčko in eno bluzico, to pa je bilo vse. Preko interneta pa sem si naročila en Burdin kroj za hlače, si bom sama kakšne zašila, ko se bom bolje počutila. Trenutno imam samo še ene hlače, ki so mi prav
, tako da se bo to moralo kmalu zgoditi
. Slabosti pa gredo že na bolje, jupi
, mi je samo zvečer še malo slabo, pa zgaga me zdeluje. Moram kar lepo po malem jest na dve uri, ko kakšen dojenček, če hočem, da se dobro počutim. Imam pa še vedno dolg spisek stvari, ki mi smrdijo, pa ki jih ne morem videt in okusit. Upam, da se bo tudi ta spisek počasi začel krajšat
.
Uživajte in božajte trebuščke!