Punce, jaz sem iz nuhalne, zaenkrat zgleda verjetnost za DS zelo majhna in sicer 1:4780, se pa to lahko še poboljša ali poslabša, ker sva dala naredit še trihormonski test, izvide pa dobim čez cca 14 dni. Saj ni slab rezultat, ampak sem razvajena od tamale, pri kateri je bil riziko 1:9843, če se ne motim, tam nekje, skratka dvakrat boljše, čeprav se mi zdi, da je imela NS isto kot ta zdaj - 1,2. Ampak jaz sem starejša in to ravno 30 in se pozna (ko sem mela NS z Ronjo, sem bila še 28...) Aja, pa po vsej verjetnosti bo
!!! JUPIIIII!!!!!
No, potem je pa še slaba novica, ki niti ni novica, ampak samo malo bolj vem mere: imam en dokaj ogromen hematom (sem že vedla, samo ne, da je tak velik...). Ko me je pogledala, je rekla samo, da upa, da sem na bolniški in da počivam... Del posteljice se je odluščil, večina posteljice je pa še lepo prirasla, vendar tisti del, ki se je odluščil tudi ni tako nedolžen - dolg je 7cm, širok ali globok 2 cm x površina tistega dela posteljice... Je rekla, da ona navadno reče, da saj to ni tak problem, ampak da ta je pa res velik... Pa seveda nama je tudi ona prepovredala odnose - se res sprašujem, če zgledava taka
Skratka splav še grozi, če pa ne bo splava, naj
ne bi imel nikakršnih posledic zaradi tega
.
Zdaj mi je tudi malo bolj jasno, zakaj me je kdaj tako "zaštihalo" že prej - sem mislila, da je pač v 2. nosečnosti vse skup malo bolj potencirano, pa se je očitno takrat posteljica malo trgala stran, dokler se ni enkrat fejst...
Zaenkrat sem kar pridna, vsaj zdi se mi, ker itak nič ne morem. Včeraj smo šli v trgovino, pa sem se komaj privlekla domov, danes sem tudi čisto fuč, ker sva mela najprej razgovor v vrtcu za tamalo, potem pa še nuhalno, vmes sva morala še malo peljat v varstvo in nazaj grede še po lubijev službeni avto, ker majo jutri spet teren...
No, jutri imam pregled pri svoji ginekologinji in jo bom malo zaslišala, kaj smem in česa ne oz. a mi bo vedno telo povedalo (beri: bo bolelo
)... Pa kako je s temi odnosi, a se čisto nič ne sme ali samo klasika...