UUu jeb_emti, ste se pa spet razpisale. Nič nisem spala, če ste to hotle vprašat. V štacuno sem šla po Šlosija
, pa po fasungo. Dons sem pa tolk sadja pojedla, da mi je kar slabo. Prve nektarine letos, mmmm. pa jagode, banane. Zelenjavna župca je že fertik, pa brokoli u solat. Puranji zrezki pa čakajo, da jih spečem, ko moj pride.
Sončica po mojem je pa parček
. Zdej morš pa sam povedat iz katerga konca sveta sta, da ju poimenujemo (Ivica/janica in Oli/Lučka že zasedeno
).
WP A tkole ti men skomine delaš??? Upam, da ne med delovnim časom? A pil ga boste s kolegi dans? No, no le glejte, da vas kakšen papirnat policaj ne ustavi
Pija, pa se je tvoj Oliver bolj prijel kot moj Fabio.
Arnejči zgleda, da so teb otroke Nemci delal pa še veš ne
. Zgleda je Željko s svojimi nogcami res sprožil nogomanijo tukaj gor
. Nič, če si se za Oliverja odločla vam pa ne bom več slikc od Fabija gor limala
.
julija
za stopko. Mirno rokco! A boš ti tud pod narkozo za punkcijo?
Rubin ti pa tud mirno rokco dans zvečer. Sej dans pa lahk še kakšen taprav pirček rukneš. čez par dni boš tko k me na vseh možnih prohibicijah
. Aja glede narkoze v LJU je tako, da na GK nimajo možnosti v teh prostorih, kjer opravljajo punkcije in Et. Lab je zraven, ni pa sobe za reanimacijo, ki po standardih mora biti, če delajo totalno anestezijo. vsaj tko so nam na seminarju povedali. Sej GK je res nujno potrebna obnove. Zgoraj so že neki lani obnavljali sobe. Spodaj pa še nič.
Dejzika si nas pa pustila cel dan čakat na bolj obsežno poročilo. Res se dogaja. A tvoj pa kar brez izpita okol hod? Matr, ste pa res sami športniki v familiji
. Tebe je pa res po nagi riti za šeškat (glede bolniške - sem glihkar ugotovila, k tole že dolg pišem)
Marjetka cvetka Dejzika se je zmotila. Nisem bila tista, ki je čakala na
. Men je ta hudič zmeri prehiteval. Enim baje pomaga aspirin. Men je pa zmer pritekla po kozarčku/dveh Chiantija. No, pa sem si spet skomine nardila
Vijolica pismu, dobra si. Medne je pa teh stvari strah k hudič križa. 1 x v Gardalandu me je moj prepričal, da grem na un krožniik, ker to kao nč ni. Se mi je cel življenje pred očmi odvrtel. Borila sem se z omedlevico, ker sem cvikala, da bom če skup padem, tud vn padla. Slab mi je blo in... No gledala sem skoz v svoje noge in jamrala "kaj mi je blo tega treba". Kričat sploh nisem mogla. Sem mojga skor užgala k sem mal k seb pršla. Najprej sem itak rabla pol ure, da sem shodila po tem šoku.
Zvezdica kje si? kako si?