IZVIRNO SPOROČILO: arneja
Kajsica, ampak za unim tipom od Rebeke bi pa tudi jaz tekla, četudi bi že ti laufala za njim
.
Bomo morale malo potrenirat, ker mislim da bi bila tukaj konkurenca kar huda

. Pa kje hudiča ga je ujela????

No men je znano samo to, da je nek hrvaški maneken!!! Če kera kaj več ve......al pa še kako konkretno slikico.....
Kajšica je pravzaprav pravilno, samo nisem vedela ali se registrirajo šumniki ali ne, če grem pa sedaj spreminjati.....saj verjetno veš kaj je to kajšica, ali je to naš narečni izraz

. Pojma nimam!!! Tršice oz. pardon sedaj ste gospe učiteljice POMAGAJTE

!
Julija, bravo za folikle in mirno roko pri stopki. V sredo pa držimo pesti!!!
Mala, kako pa je tebi to uspelo??? Men ni čisto nič jasno kaj se ti to dogaja? Kaj si bila na Superfactu (ne mi zamerit, ker ne vem kako se mu prav reče), pa kljub temu pridelala celico???? Ma ja saj bo, glej z glavo skozi zid rinit je najslabše!!! Zdravniki, vedo kaj delajo!!!
Marjetka cvetka, dobrodošla! nasveta pa ti ne znam dati, ker še nikoli nisem imela kakšne podobne situacije Žal!!! Pokliči Reša, saj si pri njemu!!!
Sapi, ti pa že kar v nove boje!!! Kaj mi gre pri vseh ostalih hiter čas, men pa se vleče ko jara kača! Tudi jaz ti želim uspešen štart!
Gigi faca si! Ti že vnaprj cviliš???

No to morem pa poskusit, če bo kaj več efekta

!!!
šišmiš, ti že iz faksa? Maš sošolca tud kakega takega, da se sline cedijo al pa predavatelja? Ma meni je lani predaval Polanc, ka je ta dober, je pa v Lj na EPF drugače, vsaj mislim da je tako!!!!
Zorica, saj se bodo videli. Tebi je sedaj to prvi UZ s stimulacijo??? Samo9 ne bodi preveč razočarana, ker se bodo najbolje videli šele na drugem UZ. Jaz sem jih na prvem imela vseh samo 5 celic, na koncu pa sproducirala 16!!! Držim pesti zate!
Rubin, tudi pri tebi danes pade stopka al kako? Ma kaj vas bo v sredo, potem pa spet skupni testi. Samo da bodo veliki +!!!
No pa sem se malo razpisala, vsem ostalim tudi želim lep večer!!!!
Vijolica, ke je ta lunapark, jaz bi tud šla dokler še lahko! Ma bolj je noro bolj je divje bolje mi je!!! Mojga pa ne spravim gor nikamor, je šel enkrat zame, pa sem ga morala pol ure čakati, da je k sebi prišel, pa malo je še ven letelo. Klinc pa tak vojak. Sem ga vprašala kako pa lahko potem s helikopterjem letijo v bojnem položaju, ampak to pa ni panike, jaz sem mislila da bom umrla ko sem to doživela.
Arneja, glede

. Lej saj izrecno nobeden ne reče, da je prepovedano ampak da ni priporočljivo. Spomni se Sayurine zgodbice, ko je v prvem postopku se celica se dvakrat oplodila in je imela molno nosečnost. No jaz ne bi reskirala dokler mi ne rečejo da lahko. Sicer pa mojga je šele takrat razganjalo ko sem bila v postopku, takrat se mi je pa prav smilil. Prvo nisem mogla ker sem hiperco fasala in sem bila ko slon napeta in vse me je bolelo, potem do test nič, potem do UZ nič, potem itak do abrazije nič, takrat sem dobila prepoved, potem po abraziji še do konca januarja nič, potem sva malo, ker me je še vedno bolelo, no marca operacija, spet nič en cel ciklus...Groza, ampak če drugalče ne gre so pa roke zato!!! Se mi je pa smilil takrat res.