IZVIRNO SPOROČILO: Linda25
Pozdravček punce.
Včeraj sem dobila
. Klicala na oddelek in 4.6. se moram oglasiti ob 7.30 uri in dati kri. Potem pa moram do s. Blanke, da ji dam napotnico. A je mogoče, katera dajala kri takoj še pred UZ-ji? Sem pa v postopku z zamrznjenčki? Kaj brez kateregakoli papirja grem kri dat?
Pa še nekaj me zanima. Takrat bom imela nove dokumente, sam zdravstvene izkaznice ne bom imela nove, bo stari priimek gor, na osebnih bo pa no, a bo to problem?
Lp
Linda, glede zdravstvene so ti že ostale odgovorile, jaz ti bom pa o postopku z zamrznjenčki
Jaz sem imela postopek brez stimulacije, tako da sem 9.dan cilkusa zjutraj prišla na oddelek SIII, kjer so mi vzeli kri, da so pregledali vrednost hormona, nato so me poslali vpisat k sestri Blanki in na UZ.
Nato sem vsako jutro hodila zjutraj na oddelek SIII, kjer so mi vzeli kri, nato sem morala lulati na palčko (ovul test) in UZ. Mislim, da so mi kri vzeli 4x, nato je bila vrednost hormona prava (LH ali nekaj tekega je padlo), 5. dan tega treninga, je bil tudi ovul test pozitiven, nato sem hodila samo še na UZ, da so spremljali rast foliklov. Tisti dan, ko se je folikel razpočil, se je v bistvu štel za dan punkcije, zato sem prišla 5. dan po tem, tako kot so mi zamrznili celice, in sem imela ET. Takole na hitro, upam da kaj pomaga