Evo Daisy pa si me našla, sem ravno pregledovala za nazaj, pa si me prehitela z zahtevo po seznamu, pa še tale Gigin Joksimovič mi ne da miru, skoz mi nekaj tukaj svirka. Mislim, kaj je s temi moškimi, da mi ne dajo miru.
Ti si v redu? Pa otroce? Je bukla prebrana?
Hedi, sem a ne, res sem zakon (sej veš kako to gre, samozavest serijsko)
Sicer me bo pa tako ali tako, jutri Gigi videla in ocenila. Upam, da dobim dobre ocene, moram že zdaj lobirati, da mi bodo dale pridružene pokrajiine najvišjo oceno, sicer bo ta mismis-ovzija obsojena na propad
Marjetka Cvetka, lepo da je hudič babji prišel, javi kdaj imaš UZ-je bomo navijale. Evo sem že pripravila pompome
. Kar pa ta tiče tega, da te na GK LJ, vsakič drug dokotr pregleda ima svoje prednosti in slabosti (sej veš kako pravijo, vsaka medalja ima dve plati). Namreč tako vsaj legalno varaš svojega dragega z drugimi
, največji plus vsega tega je, da se hočeš nočeš znebiš sramežljivosti. Mislim, če sem se sposobna vsest na stol in noge dati narazen vsakič drugemu, skoraj sigurno ne bom več v življenju zardevala
Arneja, vidim, da ti je ušlo moje ime na seznamu. Jaz grem v petek k sestri Blanki na razgovor. Če pa hočeš videti Polanca, pa pojdi na stran od EF LJ, klikni tam kjer ti piše pedagogi in pod črko P ga najdeš, ok ne njega, ampak njegovo sliko. Res pa je, da ni ravno najboljša, ampak takle mamo
Sayuri, torej so te strpali v bolnico in če si pridna, te čez vikend domov spustijo. Podobno kot zapor
Julija in Rubin, čestitke za jajca, sta prave kokoške
Kajsica, a si dobila nove čevlje. A imajo kje sploh kaj pametnega. A ja pa fino se imej pri tašči na rojstnem dnevu
A ni čudni, vse neki jamrajo čez tašče, ti se pa fajn razumeš
Pikovit, kaj je zdej, zlezi že dol z deca in nam poročaj
Zvezdica, kako kaj s tvojimi izcedki, a so se umirili? Pestke, da bo jutri vse OK
Abra, jutri bo pa že 6 tednov in 1 dan
Grethy, sej mi vemo, da misliš na nas in da imaš pač smotan delovnik. Sej ko boš srečka, boš itak doma in boš več tukaj z nami
Pa dobro, kje je spet ta WP, punca vzemi se v roke, ker to nikamor ne pelje
Pa Mijavčka, Konino in Glorio pogrešam, pri nas se že dolgo niso nič javile, zgleda da jih bom spet morala tam po nosečniškem forumu loviti
Sonček33, a je današnje sončkanje uspelo, Joj jest tudi komaj čakam vikend, da se zvlečem na balkon poležavat z dobro knjigo v roki
Gigi, midve se pa itak jutri po mojem faksu dobiva.
Pija, si najdla srebrne čeveljčke, ti pepelka ti
Pika, kje si? Te že dolgo ni bilo z nami, pa čestitke za novega audija
A sem katero spustila, upam da ne, če pa sem, mi prosim ne zameriti, se bom poboljšala
A ja, še eno nalogo imam za vas, tiste ki veliko shopingirate (ne obsojam, ampak jaz res nisem za ta sport), vas prosim, če boste kje videle kakšne fletne majčke, take napol elegantne, ki bi jih človek lahko imel za v skužbo, pa nimajo nobenih čipk, pa bleščic, pa ne vem kaj še kakšnih kičkov, mi prosim sporočite...