Daaan!
Najprej zvezdici en zmagovalni pozdrav
! Juhej, punca! Zdej pa strumno naprej do dišeče štruce!
Hvala vsem za čestitke in lepe želje! Častim
! Ja, ena okrogla se je obrnila. A ne pravjo, da so to najlepša leta za otroke met? Mah, kadarkol je fajn, sam da so, ne? Dejzi, še posebi hvala za jutranji SMS! Predvsem zadnji del mi je priklical nasmešek na zaliman obraz
. Sem se ga pa glih takrat s suprefactom zadevala, tako da sem bila momentalno med napol živimi. Samo jaz se potem nazaj v postlo zavalim. Škoda, ker ste v petek kar odmaglili, čeprav je bilo že prav tako. Sva bla tud midva že bolj med zaspanimi. Je plo pa drugač kul, ne? A je tvoj preživel abstinenco od hokeja?
Drugač pa super za jutranji obisk pri Rešku. Se mi zdi, da imaš prov fajn vmesni čas. Kake sta pa kej s Karmen stresali? Sta me imeli kej v zobeh
?
Pikovitek, maš prav, dejzi je nek pir obljubljala, v primeru mojega javljanja. Kar terjaj jo
! Drugač pa hvaaala za fotostimulacijo! Mmmm, je sedu tistle Esad! Šala! Prov fajn fotko si zbrskala. Sem kar mal obsedela zraven.
Ja, bikic
nas je pa kar nekaj. A nismo fejst?! Pa Milič je tud bik, veš, hehe. Sam tolk, če ga boš mogoče zarad tega še kaj raje gor limala.
Kako kaj kilce? Letijo dol, ne? Jaz se grem tud ločevalno. Sem jo pred par leti že mela, mi prov odgovarja.
Mismis, hvala za vnos na seznam! Ažurna, kot vedno. En
zate.
Arneja, ti si tud prov fajn pri Rešu opravla, če mene vprašaš. Vidva sta itak en poseben tim, bi vaju blo samo za gledat in poslušat
. Ti pa moram rečt, da te je prov ena posebna čast doletela, namreč, da se ti je dejzi razkrila. Nimaš pojma, kolk je to zanjo en velik korak, tega ne bi nardila kar pri komerkoli. No, tole mal za šalo, ni pa dosti daleč od resnice.
Kar se tiče fuzbalskih moštev, drži, da sem jaz tista, ki jih je prejšnjič pridelala 20, samo nimam pojma o njihovi kvaliteti, tko da mi to bolj malo pomaga. Štartam na novo, brez vsakršnih pričakovanj. To se mi zdi še najbolje.
Dajačimajči, jap, začela sem se na novo špikat. Bomo vidli, če bo šlo tokrat brez večjih zapletov! Hvala za čestitke tudi tebi!
Sulfinija, Mojca naša draga, dobro se drži še naprej! Vidva znata otroke delat bolje kot medicina, zato kar smelo v akcijo!
Sonček33 in ostale trepetalke, go go girls!