Pija, čevapi pojedeni
. Pa ravno govedine nisem jedla, vsako nedeljo le piščančji zrezek, no, danes pa čevape. Sem pridna, bivša vegetarijanka, ne
? Na hlačkah čez celo rito Snoopy piše, slikce pa ni. Je bil dober, ker ga je zanimalo, kaj gor piše
.
Haha, Dajamaja, da ne bova vseh plavalčkov ponucala - prejle so še bili
. Sem mu pa ravno govorila, da se v torek vsa zabava konča, ga je pa kar malo pri srcu stisnilo
.
Pikovit, ti si ga pa zares hudo zažurala, da te cel dan ni sem gor. A je takšen muci
?
Pinki, kdaj bo pa pri tebi plusek padel
?
Mismis, ja, upam, da se do punkcije še kaj najde. Ali pa da so vsaj tile štirje polno. Oziroma, da se vsaj eden oplodi in pravilno deli
. Vse ostalo je nadstandard
.
Sulfinija, glede na to, da vama tudi po naravni poti uspe, vidva kar pridno vsak dan rabita plavalčke
.
Mlinčka, vse najboljše tudi od mene
. Hm, kje so že časi, ko se je nam števec na 30 obrnil. Reško in jaz sva kar dober par. Se je moj tako narežal, ko sem mu povedala, da mi je rekel, če sem štorasta
. Se mojemu tako fino zdi, ko me ata zeza
. Sem vesela, da se mi je Dejzika razkrila
. Mlinčka, koliko je bilo zadnjič celic in koliko se jih je oplodilo? Se spomnim, da je potem prišlo do neke infekcije
.
Zvezdica, ti kar ostani navijačica
.
Sonček, tista knjiga se pa full zanimivo sliši. V sredo šibnem v knjižnico in bom zanjo vprašala.
Ledenka, dobro, da si bila prelena, sicer bi ves sladkor v Sparu pokupila
.
Jadrnica, vidva si kar vzemita malo pavze
. Jaz bi umrla, če bi se morala do MB npr. voziti na UZ-je.
Zdaj pa cunje obesit.