IZVIRNO SPOROČILO: Majabo
Tole spanje vam pa zavidam, upam da tudi nas kmalu doleti.
Zanima me ali je katero kaj dajala poporodna kriza? danes je bila prvic pri nas patronazna, ko je omenila da se bom lahko kdaj pocutila zares zalostno in da se naj kar zjokam me je v trenutku prijelo da bi resnično padla v jok?!
Ful pogresam skupne momente s tavelikim otrokom, ceravno sem ga imela se pred 14 dnevi poln kufer. Zahteven triletnik jaz pa ko slonica, nekako ni slo skupaj. Sedaj bi ga z veseljem meckala in dvigovala (cr tega ne pusti) sla z njim na igrisce namesto da ga porivamo od ene babice k drugi, da jaz skrbim za novega člana med tem ko je oči v službi.
So to vaši prvi otroci ali že katera ima dete?
Jooj, ne vem kaj naj rečem...zaenkrat se ne prepustim poporodni depresiji, čeprav me je včeraj nekaj prijemalo....
Imam tri otroke (sin 56 let, hčerka 2 leti). Ker sem povrh vsega še zbolela in moram počivat (pa moj je z vročino) sta tamaladva v varstvu pri tašči, danes prideta domov in jutri zjutraj k moji mami na kras do sobote. Ja, zelo ju pogrešam, a mi je prvo v glavi, da se moram sama poštimat! Žalosti me tudi, ker vozičkanje (sprehodi) odpade, saj ne morem biti veliko pokonci - od mravljinčenja me že prav bolijo podplati in to naj bi trajalo še mesec dni. Odmislit moram gospodinjska dela in skrbet zase in Varjo!
Upam, da bo čez mesec dni bolje
Od vitaminov pijem elevit 1 tableto na dan.
Špelin@ ti ki piješ B kompleks, koliko na dan??? Mi jih je tudi meni nevrologinja priporočala.
Danes smo se pa zbujali non stop in jokcali, najbrž sem včeraj preveč zelene solate pojedla.
Včeraj pa je bila patronažna in smo Varjo stehtali... v 14 dneh odkar smo prišle iz porodnišnice se je zredila za točno 500g
Dojimo pa se kakor ji zapaše.... ampak zdaj gledam, da je cca na 3 ure.
**** upam, da ni kaj resnega!!!!
Estella dobrodošla doma. Pa za kakšno slikco male Alje se priporočamo!
barbaw, pazi nase in ne se živcirat!