Končno se malo javljam tudi tukaj.
TUdi mi imamo krčke. Zadnja dva dni je bilo kar zabavno. Danes je malo boljše. Tudi mi prakticiramo, da je na rokah kadar ga zvija in ima krče. Drugače je v zibki ali vozičku, ležalnik mu še ni najbolj všeč (je bil 2x po par minut).
jana81, hvala za paket in navodila. Sem ti poslala zs.
Včeraj sem malo SMS-ala ****, ki pravi, da so jo hoteli še 1x operirat in je zahtevala Pušenjaka, ki je rekel, da ne bodo nič odpirali, jo porihtal in kar na izvide napisal svoj mobi, ter naročil, da če kateremu zdravniku ni kaj jasno, naj ga kar pokliče. Upam, da bo kmalu rešena teh pooperativnih težav. Drugače je fasala še mastitis, tako, da ji res ni luštno. Upam, da bo kmalu boljše.
Na široko ne povijamo več, ker mu damo le body in nogavičke, saj je pasja vročina. Edino zvečer mu namesto kratkih dam dolge rokave in oblečem v tanke hlačke.
Dopoldan smo bili na daljšem sprehodu. Zdaj pa me boli glava. Verjetno od sonca
.
V prvi vrtec smo že dali vlogo za sprejem, vendar so obeti porazni. V drugem vrtcu so me hoteli kar prepričat, da itak ne bom dobila vrtca, da je brez zveze dat vlogo, pa sem jim odgovorila, da če ne bomo dali vloge nas niti zavrnit ne bodo mogli. Če bo trend tak kot kaže sedaj, se bova morala "preselit" nazaj v Ljubljano, saj je župan obljubli, da bodo vsi Ljubljanski otroci dobili vrtec. (špelin@ ne me z valjarjem, ker bo to verjetno nujni manever, pa še oškodovala ne bom nikogar).