hoj majčice
kako smo kaj, uživate v materinstvu
. Jaz vsekakor. Naš Niki je zelo priden poba. Rad papca, pa spančka, kej ga tudi počrviči in majčkono zajamra, pa tud kopa se rad, ker umivanja ne mara in mora bit fajn sit, da je čist zadet od hrane da ga celega umijem. Tako da je kopanje čist neki druzga,
Kar se prehrane tiče jaz se izogibam svinjini, pa svežemu sadju in zelenjavi, čebuli, česnu, pretiranim sladkarijam, skratka full pazim in mi gre že precej na živce k ne vem več kaj naj jem, mleka ne pijem, jem pa ostale mlečne izdelke, jogurt, skuto, majhne količine, pijem čaj (komarček, janež, kumina) in vodo. Kile so padle, tko da praktično se sploh ne vidi da sem bla noseča, ker sem suhica me mal skrbi, da ne bi padla pod svojo težo, že zaradi mleka.
Kopali smo se do zdaj 2X, enkrat ga je patronažna in enkrat sva ga sama. Kopala ga bom vsak dan in 1x tedensko z milom.
Danes mali bolj malo manj pančka in bi bil skos prkloplen, ne vem a je žejen, ker je vroče, ker ponavad ga moram podnevi kar zbudit da papa, ponoči se pa kar sam lepo zbudi na 2-3 urce. Kaj mislite a je žejen poba? Čmo kej dodat vodo, čaj?
čau