Čeeeeeeeeeer
Kako smo babe žabe? Pri nas vse bolj po starem, otroci že kr neki časa spijo, Kim od 19h, Staš od 20.30, oba čist gotova.
Oranža, Gruška, Debeluška, Rozika, Sliva in ostale.... A ta starejšim še vedno ve umivate zobke??
Jst Staša sicer zmeri pošljem v kopalnico, da se zrihta, ampak če mu jst fino ne podrgnem zobkov, je to kr neki. Počne vse drugo - drgne po umivalniku, se afna v ogledalu, si nateguje lulčka...
Bolj ko mu razlagam, da je TREBA ZOBE UMIVAT, bolj se mu zdi to izguba časa
Kim pa je bananino kašico od Milupe in je njaaaamiiiiii. Končno neki. Ko bo šla v prvi razred, ji bom pa dala za probat še zelenjavo
Dajica... super da ti gre na boljš. A veš, da smo v ZOO ugotovile, da sta si tvoja Kaja in Neli od Sonchka full podobni
Pa bravo za zobeeeeeeek!!!!
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
A ma katera kako idejo kako naj Tjasa pripravim, da bo cez dan spal kaj vec ko 2× 20min?? Ponoci spi od 20h-6h, torej je to 10h+40min, to se mi zdi pa skor mal mal, kaj pa vam?
od 20h - 6h !!!???? Pa kaj bi ti rada

Jst sem prpravlena cel dan bit pokonc, če bi mi ponoč tkole spala.
Emma...

Če bi bla tm, bi pa še himno zapela
O
Scuba, sej ne morem verjet... tole pa čist verjamem, da ti je plafon dvignil

A je kej možnost pritožbe??
Manca... sej boš rekla, da sem bebava, sam dej probi obrnit baterije - včasih je narisano narobe in jih je treba glih kontra vstavit

Sicer ste pa verjetn že vse probal...
Ajtak... da te pohvalim, full si ažurna pri tabelci!!! Jst podatkov še nimam, ker mam naslednji pregled šele konec meseca (glede na to, da se ne cepimo, nas tut pregledvat nočejo ažurno

). Sem se pa zadnjič pri kolegici vagala najprej sama, potem pa še s Kim v naročju in je pokazal 7.600, ampak to pač ni za v arhive, ker ni glih za verjet tem vagam... Sicer sem bla z mojo težo kr zadovoljna
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
No pa sem ugotovila, da je 15.11. Bariki crknu sesalc- a loh verjamete, da je boga reva se zmeri brez
Ej, teta, pa dej mal na stran daji od otroških dodatkov, pa bo