Levčica... tale teta nima na žalost čist nič frej, še midve sva čist slučajno uletele not, ker je znanka dobila vrtec in sem istočasno ko je ona odpovedala svojo rezervacijo, jaz prišla z njo in mi je šla full na roko, ker jih je baje še 5 čakalo v vrsti
Če bo pa slučajno še enkrat tak primer, ti pa itak takoj javim.
Zobki... jaz mislim, da na morju lahko pričakujemo prvi zobek, ker je že vse belo tam spodaj in je revčka tko cmerava in smrkava, da ni hudič, da ne pridelamo ta zaklad
Staš ga je tud dobil, ko smo bli na prvih pravih počitnicah na smučanju na Voglu
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek
A če jim date vodo jo prekuhate?
Jaz ji nič več ne prekuhavam vode, tud mleko dajem flaširano, razen zvečer v flaški ji dam Aptamil.
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29
Še en nasvet,no kaj bi vi naredile....
Meni je tašča ,dolžna nekaj denarja,ne malo,npr. za najemnino
,in mi je že oblubla,da mi bo kao vrnila ,do prejšnjega torka,pa ni,pa sem klicala začetek tedna,pa je rekla,da mi bo prinesla do včeraj(pa me ni niti poklicala).Meni se zdi pa bedno klicat spet za svoj denar....
Samo ve,da moramo plačat za najemnino(saj ne da nimamo,pa vseeno),pa niti ne pokliče.Ko bi vsaj rekla,da nima,ok....
Jaz bi jo najraje spet poklicala danes in ji rekla,če misli.....že prnest al kva nej nardim?????
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka
Vprašanje: Ali je potrebno, da me kaj skrbi, ker se mala skoz praska po levem ušesku. Drugače nima vročine in je čist normalno razpoložena. Torej vse ok, le praska se veliko.
Kim se praska za ušesom, ko je zaspana
Vročina ponoči... včeri sem punco za spanje oblekla v pižamco s kratkimi rokavčki in kratkimi hlačkami, pokrila s kovterčkom in je boljš spala. Mi mamo namreč tut ponoč 26, 27 stopinj (radosti bloka, a ne Barika

).
IZVIRNO SPOROČILO: rozika12
Jooly, ji redčiš mleko? Pa s katerim ji pripravljaš kašice? Jaz ji namreč, kar z vodo pripravim. Včasih kupim aptamil za 1x uporabo oz. izbrizgam, če kaj ostane po podoju.
Mleka nič ne redčim, pripravljam ji pa s flaširanim mlekom (znamka "Zdravo življenje", 1.5 maščobe). Z vodo ji pripravim, če je mleko že v kašicah, čokolino, rižolino, grisolino, polento... pa s tem mlekom. Po podoju pa pr men ne ostane NIIIIIČ
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina
A dajte ve ža kaj piškotke ( zmlete med sadjem) z glutenom ali brez?
Dodam z naribanim jabolkom, tiste bebi piškote, tud gluten je not, ja. Včasih ji ga dam tud samega mal za pocrklat
Scubi... jupiiiii za morjeeeee
Debeluška...

eden za tebe,

pa eden za Erno
soni... zakaj se pa tko malkrat javiš??

Ja, pa sevede... vse najnajnajnajnajnajnajnajnajnaj
IZVIRNO SPOROČILO: tintin
Manca: kaj pa melona?? (veliko otrok jo obožuje!)
Naše dva sta že dva izmed njih
Aja, pa še to: Kim ob opori vstaja. Vstane v postelci, vstane ob nizki omarci, vstane ob povštru... in kr stojiiiii in se reži zraven k pečen maček

Zato je dons dobila novo hojco in je že 5 minut igrala fuzbal s Staševo žogo. Ker žur... Pa cel dan je vpila ata ata ata... Kera žalost od mame. Skor najmanj ga vid, pa je prva prava beseda ata