IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
Kje naj kupim cist tanko sp. vreco??, PA DA NI ROZA in da je velikost vsaj 86?

ti si faca.... tud zate kopalke zadnjič si rekla, da so imeli samo roza, pa da roza pa res ne morš imet

.... men so pa roza tok lepe

....
No, saj za Tjaša razumem, da bi rada dobila kakšno drugo barvo

... jaz imam od Odejce brez rokavov vrečo, pa ni nič prevroča, lepo spi v njej....
IZVIRNO SPOROČILO: jooly
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka
Vprašanje: Ali je potrebno, da me kaj skrbi, ker se mala skoz praska po levem ušesku. Drugače nima vročine in je čist normalno razpoložena. Torej vse ok, le praska se veliko.
Kim se praska za ušesom, ko je zaspana
Naša tud, ko je zaspana ....
IZVIRNO SPOROČILO: jooly
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29
Še en nasvet,no kaj bi vi naredile....
Meni je tašča ,dolžna nekaj denarja,ne malo,npr. za najemnino
,in mi je že oblubla,da mi bo kao vrnila ,do prejšnjega torka,pa ni,pa sem klicala začetek tedna,pa je rekla,da mi bo prinesla do včeraj(pa me ni niti poklicala).Meni se zdi pa bedno klicat spet za svoj denar....
Samo ve,da moramo plačat za najemnino(saj ne da nimamo,pa vseeno),pa niti ne pokliče.Ko bi vsaj rekla,da nima,ok....
Jaz bi jo najraje spet poklicala danes in ji rekla,če misli.....že prnest al kva nej nardim?????
Se strinjam z Jooly
Ampak drugače bi ji pa jaz še 100x rekla, sem preveč direktna da bi bla tih (včasih to sicer ni najboljš, ampak takle mamo

)
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka
Everything will be OK in the end. If it's not OK, it's not the end yet.
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek
hojica...vse k poznam k so imeli hojico so lepo shodili pred prvim letom...in ne po prstih..tako da jaz je niti ne odobravam in niti ne neodobravam....vsak po svoje,...
Mi je najbrž ne bomo meli...lohk se pa čist zgodi da jo nabavimo...
Tevž jo je imel od sedmega meseca, pri 9ih in pol je shodil, nikoli ni hodil po prstih...
Pika je ni imela, je shodila pri enem letu (pa tud ni hodila po prstih

)
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek
Aja..vidim da jim že fulll dajete ene različne hrane pri kosilih..pa ste uvajale vsako stvar tri dni, pa po eno? al ste kr po več začele..midve če se bova tako uvajale..bova glih pr enem letu pojedle "mogoče" vse
Kakšno stvar uvajava tri dni, kakšno ne ... če jo že prvič ful lepo je in nimam občutka, da bi jo kaj napenjalo ali da bi imela kakšno reakcijo, potem ne uvajam tri dni....
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina
A je blo kaj toče pr vas, pr nas je blo čist mal med dežjem, ampak nč hudga, HB.
Jp, pr nas je bla toča... moji so imeli vodo v kleti.... pri nas je naneslo listje v hišo skozi okno odprto na kiper

.........
Šibam zdaj nazaj ven ... na sprehod..............