Ma wawiwnkow je lih tak ka zmiram, sam da je blo men dons za pop*** slabo, ker sem lovila tamalga pa dudo, pa flašo, pa na zadnjem zicu

sem čepela, tamau pa na prednjem - pfuj!!! Gremo zmer čez Loko pa čez Kladje, je še najbližji, pa celo un užas od ceste so nekej kao popravli, da ni totalna razbitina.
Oba otroka sta bla čist zmatrana, običajno smo hodili vedno prespat, en dan tja, drug nazaj, zdej se mi pa ne pakira pojstle pa baby sensa, brez nejga pa nikamor ne grem, tko da gremo ne dan tja in nazaj. D. je bil ful negotov in ni kaj raztural pri tašči, K. je pa itak "cigo", mu je vse prav. Seveda je D: padel iz ritma in nazaj grede je blo tam od Loke proti KR že kar hudo.
Uz - ja, je rekla, da en mor etočno rečt, al so res robni kamenčki lai pa zadebeljena ovojnica. V glavnem zraslo ni, če b ibilo maligno ali drugače nevarno, bi zraslo. Menda se je ena pika celo zmanjšala.
Sedeži- dons, ko sem gledalal D: kako se drži za rob od lupine in pokonci sili

, sem tudi jaz začela razmišljat o avtosedežu. Imamo ga še od K in ga bomo verjetno že kar naštimali za na morje. V tej lupini je v nulo prešvican, saj je čist speštan not, predvsem pa mu položaj nikakor ne odgovarja. Bomo jutr zvelkli s podstrešne ins probal. Verjento čist 9 kg še nima, dost manj pa tud ne , saj je težak ko cent

Dvojk še ni ven, še zmer so bule

Danes ponoči se je zbudil ob 3,30, frišen ko frišne gate in je jodlal (ej, to bi ve mogle slišat

) tako dolgo, da sem ga dvignila in pol je dal un nasmeh za 1000 eur, dala sem ga k nama, pol naju je oba očofal, mal poskakal po pojstli in pol se ga dala nazaj spat. Kdaj ej zaspal, ne vem, ker sem jaz prej kot on. Takoj zatem je priplužil starejši sin in se parkiral na sredino

Vstala sem prej, kot sem se ulegla
Ma kakšna spalna vreča?? Meni deca spi v kratkih rokavih in hlačah, pa imamo balkonska vrata na stežaj odprta. Drugače pa vzameš rjuho, zašiješ iz nje vrečo-zarobiš na vseh 4 koncih- in izrežeš 3 luknje - to je to. K. ma 3 take, ker ima mater, ki je čisti butelj za vse, kar je v žlahti s šivanjem, štrikanjem ipd dejavnostmi. Ja, tud o kleklanju nimam pojma
To je to, bolj ali manj. Dec je šel zapit novega soseda, ob 20,30 je zmaglil "za max. pol ure"

. Pa naj mu bo, ker je sicer jako priden. Grem do konca razpakirat in spat!