IZVIRNO SPOROČILO: manca
Mamuška: kje se da na gorenjskem kupiti kremo za sončenje Lavera?
Zihr jo ima trg. Dobra misel v Lescah, pa na Jesenicah je zdaj ena nova bio štacuna v (bivšem) hotelu Korotan, tam spod, zarven spodnji gat (trg. s perilom), majo mal skrit vhod, za kaj drugega pa ne vem.
Matr, odplaknilo nas bo

Lije ko iz rora, sem peljala domov po 10 cm vode 20 na uro, pa metra pred sabo nisem videla. S tem, da smo ob 1h ponoči imeli ognjemet s točo

in sem brzinsko vlačila z balkona rože, da mi jih ni čist potoklo. Čist noro, tole vreme. Zdej še zmer treska ko sto mater.
Borovnice - manca, kaj pa z banano?
Jaz sem tudi danes napregla ruzak, ker se mi v dežju ni dalo vlačit voza not pa ven iz avta in mali je ful užival. Mam čist komercialno Chiccotovo varianto, ki defintivno ni "parents-friendly"

in NI primerna za kake konkretnejše pohode. Za skakutanje po mestu je pa čist solidna.
Mleko: naš kar spije zdajle v tej vročini celo nekaj mleka, vsi sokovo pa so pfuj, bljak, si jezik akr v majco/slinček briše

Isto voda. Edino kakokapljo kompota in čaja si kdaj blagovoli pogoltnit. Ampak reeeeeeeeeeedko.
LAUBICA: kdo je pa tebe nasekrial s kilažo pri dojenčku??!!! Kdorkoli je že bil, pošlji ga lepo elegantno v tri krasne (PM) in mu povej, da je kreten. Tud če je to pediater, še tolk bolj. DOkler dojenček ne shodi, se mu
ne omejuje hrane, še manj prešteva kalorij. Razen v nekih res hudo ekstremnih primerih. Od sestrične ta prvi je imel
pri 5 mes 12 (DVANAJST!!!!) kil, bil je 90% dojen, danes ima 4, 5 let in je suh ko glista. Nikol je ni noben sekirala zaradi kilaže, pa je bil tamau ko sumo borec, sam špeh je visel z njega. Shodil je s 14 mes, malo štorasto, ampak čist ok. Ko je shodil, so kile stagnirale več kot eno leto. Vem, da je imel pri 2 letih 14 kil. Ti ne dajaj cukra in dodatne maščobe, sicer pa otroku ponudi, kar mu paše. Od polente ni bil nikoli noben debel, razen če si je cukr not nasuval. To, da tebi ni dobra, je tvoj problem, otroku pa morda bo, ampak če je ne dobi, ne moreš vedet. Jaz recimo na smrt sovražim brstični ohrovt, K. pa ga obožuje in ga tudi skuham (s kljukco na nosu

) Poleg tega pa dojenček kalorije rabi čist drugač kot odrasel, tko da ne pretiravat.
Gruška: kako pa je s Klaro? SI je povsem opomogla? Ima kakšne posledice? Ogromnokrat se spomnim na njih, če mamica dovoli, nas malo obvesti.
Nč, grem počas mal delat, mal pakirat, mal pospravlajt. Tečna sem ko driska, sama s sabo težko shajam, kaj šele drugi z mano

Če ne pridem več mem, nočko!
Naše mere - tako domače merjenje: cca 73 cm in 8,5 kg, star je pa 5 dni manj kot 8 mes.
< Sporočilo je popravil mamuška -- 2.6.2008 21:31:39 >