IZVIRNO SPOROČILO: sonchek
večer šjore...
naša dogodivščina danes...greva s maličko na sprehod in kot ponavadi grem čez en gozd na hrib..ampak preden se tja zavije..mi ena mamca zaupije..ne hodi tja, dons so tam vidli medveda...madona sem čist zelena ratala in seveda nadaljevala svoj sprehod po cesti...madona sej zdej pa nimam več skor kam it...skor povsod so ga že vidl...
zdej pa grem spat..
nočkoooo
No posluš tole....
Naši prijatelji živijo na Malem vrhu (Škofljica) in prejšnji teden je bila ona cel teden sama s hčerkama doma... pa so bile eno popoldne pred hišo in pride sosed jih opozorit, da naj grejo noter, ker se po naselju sprehaja medved

... naslednje jutro ona naloži hčerki, da bojo šle v šolo in službo, pride do glavne ceste - medved

...ni mogla mimo in se obrne in gre nazaj domov (200m), pride pred hišo - drug medved

... je rekla, da se je skor v hlače

... je klicala policijo in so ji rekli: gospa, saj smo bli že 2x tam, pa nismo nobenga medveda vidl .... halooooo, saj jih ne bo na ovinku čakal

.... potem sta medveda odhlačala, ona je šla v službo, kaj je blo pa naprej pa ne vem... sem jo pozabila vprašat ...