Barika, a loh še ene 3x citiramo post s tvojim fu***com ... že cel dan se pojavlja na naših straneh ....
A ni leeeeeeeeeeeeeeep
lahko ja
Martin je pa danes teeeečen

, ko pa ni pa samo spi

(pri stari ami sma bila od 9. pa nekaj pa do 16. 30, ker je od 10. pa do 13. spal, potem pa še od 14 pa neki, pa do 16.) , je mi pa 2 dni skor nič ne (bodo šle zaloge

) ---po moje so ... zobi
Gruška, stara mama ni bila nič kriva (pravi da je spala

)
Punce, ful dobro knjigo od Sidarte sem kupila .... Pravljične poti Slovenije - družinski izleti (v naravo).... 70 destinacij je opisanih (kako se tja pride, katere znamenitosti so v bližini, koliko časa rabiš do tam (peš poti), počivališča ob poti....) ... res luštna knjiga... smo se odločili, da bomo vse "obdelali".... z vozičkom ali z ruzakom....
kaj pa cena???
Martinu dajem za jest stiropor...sej ne...riževe vaflje, pa zadnjič je jedel ono "škrnicelj" od sladoleda -->
Sonček - mi smo ga tudi kupili, ko je imela naša ta velika šele 9 mesecev in smo začeli potem hodit. Mislim, da morajo kar že dobro sedeti za ta ruzak. Smo ga pa kupili v Intersportu, pa sem pozabila katerga že. Za tistih nekaj poti, ki smo jih naredili, je bil čist super. Ni pa tako dober in uveljavljen kot deuter ali pa vaud. Ta dva sta itak No.1, samo sta pa draga...
moje mnenje...mogoče je pri takšnih zadevah vredno reskirat moalo več € pa ne trpi tvoja hrbtenica in oteok se verjetno tudi bolje počuti not.
ps: komaj čakam soboto (upam, da ne bo deža, da gremo spet mal v hrib)
punce, kaj pa jim daste zraven polente??? jst mu kislega mleka al pa zelja ne morem dat zraven (to imam najtrajši---ko to nardi moj ati mmmm)
Sonchek...naš ima tud take fore, da se skriva, pa reži zraven
Laubica, a medvedka pa moreš zraven na sprehode vozit