writing-img

Držimo pesti za našo drago Anitko!

clock-img

16.02.2005, 19:51

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Jutri bo naša :angel: Anitka prestopila prag ambulante katero si ni želela in si ne želi prestopit nobena od nas,..... :(

Držimo ji pesti, da se vse skupaj najbolje odvije,... :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Anitka draga moja, saj bo,.... :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

16.02.2005, 19:52

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Iiiiiiiiitaaaaaaaaaaaak da bo!;):bravo:

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

clock-img

16.02.2005, 19:53

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Ojoj :((:((:((:((:(( zdaj pa sem začela jokat. Hvala:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

16.02.2005, 19:54

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Anitka nismo te hotle spravt u jok zato nehi takoj!!!!:ups:

clock-img

16.02.2005, 19:55

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Boš vidla da bo vse OK!!!!:rozica:

clock-img

16.02.2005, 19:55

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Ta Pia pa tud vse ve...
Jst sem ti ze spod napisala,Anitka!!

clock-img

16.02.2005, 19:56

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

A veš, da gre tudi meni na jok,... Sem s teboj,...res, če ne drugače v mislih,... Lahko rečem, da si mi draga prijateljica in da te imam rada,... :rozica:

clock-img

16.02.2005, 20:00

clock-img

wawa

pencil-img

1260

Jutri bo en lep sončni dan so rekli vremenarji in vsem ki jih čaka kaj težkega se jim bo to lepo in najbolje izteklo, sem izvedela iz zelo zanesljivih virov.......:miska::miska::miska::miska:

clock-img

16.02.2005, 20:00

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Anitka najraj bi te pobožala pa enga lupčka napopala!:rozica:

Držim pesti zate:miska::miska::miska: in ti želim, da bojo jutri same vzpodbudne novičke za vaju:rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel:

Poljubček*,

Tinka

clock-img

16.02.2005, 20:03

clock-img

borovnička

pencil-img

1130

Anitka posluš... :) sej veš, da smo tle gor same fejst :sloncek: pa fletne :sloncek: pupe a ne? :bravo: In veš, da te mamo te fejst :sloncek: pa fletne :sloncek: pupe rade a ne? :bravo: Torej... te fejst :sloncek: in fletne :sloncek: pupe bomo jutr fejst mislne nate :bravo: in fejst pestke skup tiščale. :miska::miska::miska::miska::miska:

Jest mislm, da ni nobene bojazni, da se ne bo vse skup dobr končal! :);):);):);)

Drži se pupa! :miska::miska::miska::miska::miska:

clock-img

16.02.2005, 20:04

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Punce jaz sem brez besed. Ponavadi za vsako kaj najdem, danes pa ne morem iti niti na ZA NAS, zato mi ne zamerte. Bom jutri spet bolj zgovorna.

clock-img

16.02.2005, 20:10

clock-img

borovnička

pencil-img

1130

Anitka, ti se zdej lepo pomiri (ja sej, lahko je men govort, mal težje je pa to nardit), spij skodelico toplega mleka, globoko parkrat vzdihni in pejd spat, da noč hitreje mine. Še prej pa si kak dober film poglej, da ti mal misli na jutrišnji dan prežene.

Ti si samo naštimej misli na pozitivno (vem, tud to ni lahko), jutri pa pogumno. Me bomo s tabo, čeprav samo v mislih!

:angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:

clock-img

16.02.2005, 20:22

clock-img

Anonimen

Anita držimo ti pesti!!!!! :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Živa pa drži pesti, da bo dobila malo družbo!

Bojana, Robi in mala :duda:Živa

clock-img

16.02.2005, 20:23

clock-img

tia

pencil-img

969

Anitka
glavo pokonci,ni nikoli tako hudo ,da se nebi dalo preživeti.Želim ti,da gresta le jutri in potem nikoli več,mislim nate in jutri bom mislila s tem da bom držala pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,pa moja :duda: bo se tudi trudila.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Naj te :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: spremljajo,čez celo življenje.

pa pa

Tia

clock-img

16.02.2005, 20:24

clock-img

miska2004

pencil-img

635

Draga Anitka, te čist razumem, mene do tja loči 10 dni, pa sem že vsak dan bolj živčna, verjetno bom v nedeljo zvečer čist preč :zmeden2:

Verjamem da se je težko zamotit s čim drugim zdele, ampak poskušaj!! Vem da ti bo uspelo. Sicer pa, saj veš kaj pravijo oz. kako je (vedno pomislim na zobarja), kadar me je strah, je potem vse cool! Tudi pri tebi bo, nič bat. Glej na to kot na en korak bližje k svoji :duda:

Vse bo v redu, verjemi! Mi smo tukaj zate in držimo pesti. Srečno!!! :angel::rozica::metulj:

clock-img

16.02.2005, 20:24

clock-img

buškica

pencil-img

982

anitka, sem ti pod prejšen post napisala, ampak drži se in v mislih smo s tabo.

clock-img

16.02.2005, 20:26

clock-img

Anonimen

Anitkaaaaaaa!!!!!
Srečno,mirno vse bo še prišlo boš videla da bo pozitivno:bravo::bravo::love::love::love::love:

clock-img

16.02.2005, 20:28

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Anitka:angel:, jaz sem sigurna, da bo jutri vse OK.

Bomo ves čas s tabo:rozica::rozica::rozica::rozica:.

clock-img

16.02.2005, 20:35

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Anitka drži se, me tukaj pa bomo zate držale :miska::miska::miska::miska::miska::miska:

clock-img

16.02.2005, 20:35

clock-img

dunja1

pencil-img

96

Mi bomo tud pesti drzal!Tud na nogah!Srecno!

clock-img

16.02.2005, 20:46

clock-img

kiky

pencil-img

72

VERJEMI,.ZA VSAKIM DEZJEM POSIJE TUDI SONCEK,..

DRZIM PESTI DA BO VSE OK,...:rozica::rozica::rozica:

clock-img

16.02.2005, 20:49

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

:miska::rozica::pujs::miska::rozica::pujs::miska::rozica::pujs::miska::rozica::pujs::miska::rozica::pujs::miska::rozica::pujs::miska::rozica::pujs::miska::rozica::pujs::miska::rozica::pujs::miska::rozica::pujs::miska::rozica::pujs::miska::rozica::pujs::pujs::miska::rozica::pujs::pujs::miska::rozica::pujs:

jutri ne bosta sama, me vama bomo 100% z mislimi stale ob strani.

cmokec

clock-img

16.02.2005, 21:07

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Še tukaj:

Punce vsem najlepša hvala. Toliko podpore z vaše strani je prišlo, da bom res vsaj malce bolje spala. Kako lepo dene pri srčku, ko vidiš, da ti nekdo želi le vse najbolje, pa čeprav me nekatere osebno ne poznate. Tako lepo je vedeti, da ti nekdo stoji ob strani. In hvaležna sem vam za to. Obljubljam vam, da bom skušala ohraniti mirne živce zaradi :duda: 8in pa seveda tudi zaradi vas, ki mi predstavljate lučko na koncu tunela. Vedite, da se vam bo vse to poplačalo.

Hvala še enkrat in se slišimo jutri, ko se za naju začne na nek način novo obdobje.

Za vsako en majhen :angel: ki naj bedi nad vami in nad vašimi najdražjimi.

Vaša Anitka:metulj:

clock-img

16.02.2005, 21:13

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Kako lepo NAŠA ANITKA :bravo::bravo::bravo::bravo:

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

cmokec

clock-img

16.02.2005, 22:22

clock-img

mujcek

pencil-img

931

malo pozneje, ampak tudi jaz ti želim vse dobro:miska::miska::miska::pujs::miska::miska::pujs::miska::pujs:

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem