writing-img

Držimo pesti za našo drago Anitko!

clock-img

16.02.2005, 22:33

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Držim pesti :miska::miska::miska::miska:

clock-img

17.02.2005, 06:59

clock-img

Skye

pencil-img

3190

držim :miska::miska::miska::miska: za Anitko.........Anitka, čeprav vem da si tega koraka verjetno nisi želela, moraš na to probati gledati iz pozitivne smeri.....en korak bližje svoji :duda::bravo:

:rozica::rozica::rozica:
zate

Skye

clock-img

17.02.2005, 07:26

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

:miska::miska::miska::miska:Tudi jaz:miska::miska::miska::miska::miska:Vso srečo:miska::miska::miska::miska:in naj te:angel:čuvajo:miska::miska::miska::miska:

clock-img

17.02.2005, 08:06

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Anitka drži se in boš videla, da bo vse v najlepšem redu.

Jaz stiskam :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: zate.

Naj te čuvajo :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:

clock-img

17.02.2005, 08:09

clock-img

Natka1

pencil-img

236

Anitka držim pesti zate, boš videla na koncu se bo še vse dobro izteklo in boš sama sebi hvaležna, da si danes zmogla ta korak.

:bravo::bravo::miska::miska::angel::angel::bravo::bravo:

Natka

clock-img

17.02.2005, 08:37

clock-img

Špelka

pencil-img

1485

Držim pesti, vedi Anitka da nisi sam, čeprav bi bilo bolje,da bi bile skupaj v lepših stvareh. :zmeden:

Vse naj naj in naj se tvoja pot po ambulantah čimprej konča z izzidom, ki si ga najbolj želiš: :duda:

clock-img

17.02.2005, 08:47

clock-img

larisa

pencil-img

1850

Anitka mi je žal da ti nisem mogla zaželeti sreče preden greš na pregled ampak vseeno....:miska: srečno in čim manj napetosti ti želim. Rezultati bojo pa itak :bravo:.

:angel::angel::angel::angel:

clock-img

17.02.2005, 08:57

clock-img

pi

pencil-img

918

Tudi jaz ti držim pesti, da se bo vse dobro končalo. Nikoli ni vse tako črno kot izgleda.

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

zate :rozica::rozica::rozica:

clock-img

17.02.2005, 09:51

clock-img

Gea1

pencil-img

411

Drži se in ni tak bav, bav kot izgleda. Boš vsaj korak naprej in tako je tudi prav. Vse za cilje.

Kajti mi se ne damo! :bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

17.02.2005, 09:56

clock-img

crna

pencil-img

55

kaj mi lahko katera pove kaj je narobe, ker nisem bila na RR že par mesecev, in zdaj ste me šokirale s to temo a ne vem kaj je narobe...
Anitka tebi pa vseeno srečno in tudi jaz upam in držim pestke da bo vse ok:miska:

clock-img

17.02.2005, 09:58

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Crna, Anitka gre danes prvic v neplodnostno ambulanto.
Kako pa si ti? Zakaj te tako dolgo ni bilo? Kaj novega???
:miska::miska::miska:

clock-img

17.02.2005, 10:30

clock-img

crna

pencil-img

55

preveč zaposlena, pa preveč me boli ko berem tu lepe novičke o novih nosečkah, ko pa jaz nimam nič,... moj pravi ko bo bo in ne neki načrtujeva dosti, pa tudi bolj slabo delava na otročku, ker zdaj sva šla v najem, in imava precej stroškov in me je malo strah kako bi z otročkom preživela tko da ni nič novega na tem področju...

clock-img

17.02.2005, 13:10

clock-img

bambi

pencil-img

1021

Zdaj je Anitka že gotova in verjamem da je bilo vse OK, saj je prava pogumna punca.....

Res me pa zanima kako je bilo in kaj so rekli, tako da te Anitka prosim, da malo opišeš postopek..... Mislim pa da boš kmalu brez pomoči :nosecka:, no, seveda bo potrebna pomoč tvojega dragega, ampak to je užitek......

Pa pa

Bambi

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem