writing-img

RE: Septembrke 08 - 2. del

clock-img

23.07.2008, 23:21

clock-img

amor real

pencil-img

939

lana luna, saj se je že privadil na svojo "invalidnost" , problem je sosedov maček ker ga fenta čim ga vidi, on pa se ne more tako branit, ker ena tačka preprosto "ne dela", zato ga dajeva spat v klet in podnevi se revček dere čim od daleč vidi sosedovega mačka in hitro tečeva ven, da ga ne spet obgloda..., ampak včasih ga vseeno dohiti in ga vedno kaj pohabi, revčka

clock-img

23.07.2008, 23:21

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Lana luna,jaz sem šla rodit taki flegmatik,da še me je tisti doktor v sprejemni čudno gledaluser posted image .
Pol pa ni čudno,da sem naslednji dan bila skoraj brez glasilk.user posted image
Mojmu sem pa zabičala,da če slučajno še kdaj zanosim,da me mora silit v splav.Priznam,grdo do amena,ampak to sem izgovorilauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

23.07.2008, 23:22

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

user posted image nočko...

clock-img

clock-img

ključek

pencil-img

9047

aja bom pa mela za sproščanje bolečine bukov polen

lana.............................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...............spet umrla od smeha...............punca, kake ti sekaš.................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

amor real

pencil-img

939

user posted image noč

clock-img

23.07.2008, 23:23

clock-img

amor real

pencil-img

939

ja, nooo seka polena user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.07.2008, 23:23

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

saraya sej ti je zdaj vse odpuščeno, ker takrat je itak iz tebe govorila še poporodna bolečina. sej pravjo punce, da rabiš nekaj časa da lahko začneš na porod gledati kot na nekaj lepega. na začetku ko te pa še vse boli pa itak ne morš glih hvalit, kolk je blo fajn ko je tko svinjsko bolelo.

clock-img

23.07.2008, 23:24

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Luna lana.... kaj sem že hotla napisat.... no tko je, če ne citiram... user posted image user posted image user posted image

Saraya.... ma bolj malo jem, ja.... me potem ful v želodcu tišči.... sej sploh ne vem več niti, kje ga imam... user posted image

Luna lana
.... aja.. to sem hotla.... naša punca se tudi še ni obrnila.... ma ne vem, jaz se niti ne sekiram... seem sigurna, da se bo... sicer pa mi sekiranje nič ne pomaga... njej pa še manj.... user posted image

clock-img

23.07.2008, 23:24

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

user posted image ,zgleda da mora domače naloge ,ki so v zaostanku,delat,ko pa po novem tako hitro gre pod odejeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

23.07.2008, 23:25

clock-img

amor real

pencil-img

939

saj pravijo, da se user posted image  nikoli ne vpraša, če bi imela še kakega otroka in nekaj časa po porodu tudi ne, razen kakih izjem, ko so res imele porodne na 1,2,3

Moja sodelavka pravi, da gre raje rodit kot k zobarju

clock-img

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Pol pa ni čudno,da sem naslednji dan bila skoraj brez glasilk

zakaj? a si vpila tako kot v filmih po tv?? me včasih kr mal stisne ko gledam kak film, pa je porod, pa se ženska dere, k da jo režejo, ne pa da rojeva...........al res tok boli?????????user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Lana luna,to sem jaz med popadki izgovarjala,hempa,namesto da bi predihavalauser posted image user posted image

clock-img

23.07.2008, 23:26

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Moja sodelavka pravi, da gre raje rodit kot k zobarju

jz sm tud že to slišala...........user posted image
ali pa če kdo ful mečka, je počasen.....................marsikatera reče - jaz sem rodila prej..............user posted image

clock-img

23.07.2008, 23:27

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

me to you a ti bom mogla še dostkrat rečt da ne mrčkat zarad meneuser posted image user posted image user posted image sej tale polen je moj pogruntu in naseku. je pač tišlar...

clock-img

23.07.2008, 23:27

clock-img

amor real

pencil-img

939

Samo še malo časa, pa bomo tudi mi, ki smo prvič user posted image  vedele po čem so hruške in ugotavljale ali gremo raje spet rodit ali k zobarju user posted image

clock-img

23.07.2008, 23:28

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Me to you,ne to.Če se fajn pripraviš,pomoje gre.
Mene je pač zmedlo glih to,da sem bila prevelik flegmatikuser posted image

clock-img

23.07.2008, 23:28

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

ampak včasih ga vseeno dohiti in ga vedno kaj pohabi, revčka

pol je pa sosedova žlehtnoba mačja za likvidiratuser posted image

clock-img

23.07.2008, 23:29

clock-img

ključek

pencil-img

9047

babnce, bomo kej dorekle za srečanje ali ne????? treba se bo zment...............user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

amor real

pencil-img

939

ja, saj pravi moj dragi, naj malo mortadele dam in vanjo strup za miši, ampak kaj ko se mi tudi sosedov smili, da bi ga ravno MI likvidirali user posted image

clock-img

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Ja zobarja pa jaz tud s tem primerjam.En zob hodim že leto dni pulit,pa me je tak strah,da..............................raje grem rodituser posted image user posted image

clock-img

23.07.2008, 23:30

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

aja.. to sem hotla.... naša punca se tudi še ni obrnila.... ma ne vem, jaz se niti ne sekiram... seem sigurna, da se bo... sicer pa mi sekiranje nič ne pomaga... njej pa še manj...

še ena Nobelova nagrada za zgornjo izjavo... user posted image user posted image user posted image user posted image madonca punca, pa sej ti bi bla lohk že doktor znanostiuser posted image

clock-img

23.07.2008, 23:32

clock-img

amor real

pencil-img

939

punce, če bomo res pridne, morda jutri na 3. del pridemo user posted image

clock-img

23.07.2008, 23:32

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

amor real sej nism pametna tolk za te zadeve, sam probajte unim sosedom dotajčat, da nej ne hodi vašega boščka terorizirat... al pa ga mejte res rajši notri zaprtega dokler se ne pocajta. sam ne ga uspavat boščka, ker ni on nič krivuser posted image

clock-img

23.07.2008, 23:33

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

letim na brzino pod tušuser posted image

clock-img

23.07.2008, 23:34

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

punce, če bomo res pridne, morda jutri na 3. del pridemo

ITAK!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no sej če pa Lani Luni spet zamede, pa lohk že donsuser posted image user posted image user posted image sam ne vem kdo bo pol cunje obesu, pa na WC tut še nism šla, pa žejna sem že tolk, da tut govort več ne morm. no sej dobr da s prsti govorimuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem