writing-img

RE: Septembrke 08 - 2. del

clock-img

23.07.2008, 23:35

clock-img

ključek

pencil-img

9047

amor real sej nism pametna tolk za te zadeve, sam probajte unim sosedom dotajčat, da nej ne hodi vašega boščka terorizirat...

pr nam je isto................tud če sosedom govoriš, jih baš briga...............zato bomo pri nas imeli ograjo okrog hiše, ker sem sita pucanja dreka za sosedovimi user posted image  inuser posted image .

clock-img

clock-img

amor real

pencil-img

939

brez skrbi, ga ne bomo uspavali, samo se bojim, da ga bo tisti itak fental, da bo ves iznakažen..... glede sosedov pa itak veš kaj bo odgovor, naj zagradimo dvorišče boljše... je zagrajeno, ampak se muci itak med rešetkami od ograje prismukne, naš pa ne hodi nikamor razen po dvorišču...

clock-img

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

babnce, bomo kej dorekle za srečanje ali ne????? treba se bo zment.........

ne vem kaj je z našim srečanjem... salbo kažeuser posted image se že dva mesca menmo pa še nkamr se nismo premaknile. bodo ene že skorej šle rodituser posted image

clock-img

23.07.2008, 23:36

clock-img

ključek

pencil-img

9047

glede sosedov pa itak veš kaj bo odgovor, naj zagradimo dvorišče boljše...

sam to ni res..............nima pravice vstopa na tvojo parcelo, lahko pokličeš ali na policijo ali na društvo za zaščito malih živali - kao, ena potepuška mačka se potepa, ne vem čigava, odpeljite jo. neki v tem smislu........

clock-img

23.07.2008, 23:37

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

ja sej vem, s sosedi je itak user posted image ne morš pomagatuser posted image

clock-img

clock-img

amor real

pencil-img

939

punce, grem jaz zdaj tudi pod tuš ..... če boste še tukaj se vrnem kasneje

clock-img

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

aja.. to sem hotla.... naša punca se tudi še ni obrnila.... ma ne vem, jaz se niti ne sekiram... seem sigurna, da se bo... sicer pa mi sekiranje nič ne pomaga... njej pa še manj...

še ena Nobelova nagrada za zgornjo izjavo... user posted image user posted image user posted image user posted image madonca punca, pa sej ti bi bla lohk že doktor znanostiuser posted image

Jst bi rajš en frape... user posted image user posted image user posted image

Morda pa sem dr. znanosti.... user posted image user posted image user posted image bla v prejšnjem življenju....

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 23.7.2008 23:38:30 >

clock-img

23.07.2008, 23:38

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

no jest tut grem, pa še pridmuser posted image moj user posted image je itak v treutku stotinke zaspal na kavču in je računalnik do nadalnjega mojuser posted image tko da če bo še katera tle pol lohk še čvakamo...

clock-img

clock-img

ključek

pencil-img

9047

ne vem kaj je z našim srečanjem... salbo kaže se že dva mesca menmo pa še nkamr se nismo premaknile. bodo ene že skorej šle rodit

ja, zato pa se kr zmenmo.................naslednjo soboto???? ste doma?? vam je ok?????? ali pa to soboto???? mamo cajt sam 2 dni, da se zmenmo...............bo še boljše...........user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

amor real

pencil-img

939

me to you "sve to lijepo zvuči, a drukčije je u praksi" potem bi si nakopali take težave, da je joooj, ker itak s sosedi se sploh ne pozdravimo...., ker so bili jezni na pokojnega tasta, ko je umrl že 1994 leta, ampak kljub temu ne pozdravijo ne mojega ne mene, ko sploh nimam veze z njihovimi daljnimi konflikti..... škoda besed

clock-img

23.07.2008, 23:39

clock-img

ključek

pencil-img

9047

no jest tut grem,

kdaj pa prideš???

clock-img

23.07.2008, 23:39

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

lara pol pa frape... sam se mormo najprej nekje dobit, ker tko po hitri pošti ne vem če bo užitenuser posted image

clock-img

23.07.2008, 23:40

clock-img

ključek

pencil-img

9047

poznam........................ampak vse ma svoje meje.....................ampak mi slovenčki.............se sploh kdo zastop s svojimi sosedi???????'user posted image user posted image

clock-img

23.07.2008, 23:40

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

kdaj pa prideš???

odvisno od tega kolk cajt se bom pod tušam valjala, pa kolk cajt bom lulala, pa pila, pa cunce obešalauser posted image

clock-img

23.07.2008, 23:41

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

me to you mene drugo sobot sigurno ne more bit, to soboto bi pa šlouser posted image user posted image user posted image

clock-img

23.07.2008, 23:42

clock-img

ključek

pencil-img

9047

me to you mene drugo sobot sigurno ne more bit, to soboto bi pa šlo

evo, dve kandidatki sva že.....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1. lana luna
2. me to you

clock-img

23.07.2008, 23:42

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Jaz pa sem že nazajuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

23.07.2008, 23:43

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

lara pol pa frape... sam se mormo najprej nekje dobit, ker tko po hitri pošti ne vem če bo užitenuser posted image

No dejmo se dobit, oštja štrigeca.... user posted image user posted image To soboto ne - delam.... vse naslednje pa jst lahkooooooooooooooooooouser posted image user posted image

Grem spat.... že tko zjutraj težko vstanem.... Nočkooooooooooooouser posted image user posted image user posted image

clock-img

23.07.2008, 23:43

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Jaz lahko naslednjo,ker sem to v Austriji na progi.Bom malo avtke pobiralauser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

23.07.2008, 23:44

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

me to you mene drugo sobot sigurno ne more bit, to soboto bi pa šlouser posted image user posted image user posted image

Na zdej.... user posted image

clock-img

23.07.2008, 23:44

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

user posted image  Lara

clock-img

23.07.2008, 23:45

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Kaj še niste vse večina na porodnem??
Pa se med tednom dobimouser posted image

clock-img

23.07.2008, 23:52

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Pa se med tednom dobimo

evo, tudi opcija.............user posted image user posted image user posted image
meni je vseeno, imam itak dopust..............

clock-img

23.07.2008, 23:53

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Grem spat.... že tko zjutraj težko vstanem....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.07.2008, 23:56

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Saj ,ponavadi smo itak vikende zasedene,sploh če je sončekuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem