writing-img

RE: sm nosecka lali ne???

clock-img

27.05.2008, 16:37

clock-img

Anonimen

punce, hvala vam za odgovore oziroma karkoli ze so nekateri, bi pa rada povedala samo to, da sm vprasala ce sem mogoce v fazi oploditve in da takrat se ne pokaze hormona? in ce je katera imela podobno situacijo???????? naslov ali sem nosecka ali ne, ni misljen kot vprasanje ampak pac kot naslov teme....joooooj groza.. ko sem se včlanila v ta forum res resnicno pricakovala prijazne ljudi...ah, sj ni vredno......draga volga, dj mi samo nekej povej, a je s tabo vse v redu, kolk si ze stara...42? dovoj ne....pa se se vedno obnasas otrocje..glede na to da imas tako majne otroke pomeni da TUDI ti nisi takoj zanosila...ali pac?...prosim ne pisi vec ker je skoda besed....draga marogica, poznas mogoce kako jasnovidko??? ce jo se mi javi....btw erika ti si zakon:) lepe pozdrave

clock-img

27.05.2008, 16:40

clock-img

*erika*

pencil-img

938

sj bo ne se sekirat,smo tudi prijazni ljudje

< Sporočilo je popravil *erika* -- 27.5.2008 16:41:04 >

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/

clock-img

27.05.2008, 16:41

clock-img

Anonimen

mislim namesto volge sm mislila marogico glede starosti.

clock-img

27.05.2008, 16:41

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: simat

jaz se čist strinjam z marogico, ene na tem forumu imajo pa taka vprašanja da ne moreš verjet, da lahko ženska v 21. stoletju na Zahodu kaj tazga vpraša. user posted image   Pa ne mislim zdaj samo na to vprašanje ampak na splošno, lahko bi si marsikatera prej kaj prebrala pol pa bedarije spraševala.

ker je bilo že vse povedano....prerokovano, vedeževano, te moram popravit samo v povdarjenem tekstu: mi se mamo za zahod, medtem ko nas ima ves svet za VZHOD user posted image

mogoče pa bo to, touser posted image

...vox populi...

clock-img

27.05.2008, 16:46

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

mogoče je pa iz Amerika user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

27.05.2008, 16:53

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Zamujam in bom sedaj ploskala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sem morala najprej svojo deco podojitiuser posted image

clock-img

27.05.2008, 16:55

clock-img

rija

pencil-img

15589

a vse triuser posted image

...vox populi...

clock-img

27.05.2008, 16:56

clock-img

Raho

pencil-img

4143

IZVIRNO SPOROČILO: rija

a vse triuser posted image

Ja kaj si pa mislila. Seveda. Pa še psauser posted image

Saj veš, da  dojenje zvišuje IQ.

clock-img

27.05.2008, 16:59

clock-img

rija

pencil-img

15589

potem se ne moreva več družiti.....user posted image

...vox populi...

clock-img

27.05.2008, 17:00

clock-img

Anonimen

ma kaksn zahod pa vzhod!!!!!!!!!!!!!!! koja si ti budala!!! vzhod npr japonska je stooooooktat bl razvita kot amerika.......joooj skoda k ste vse ze mamice res!!!!! dobr da ni kaksn forum v zivo, dejansko za neko okroglo mizo...ker bi se mi film odtrgal! med vami primitivci je res tezko bit normaln, pa ce druge delate zivcne!

clock-img

27.05.2008, 17:03

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Kaj, a ti bi se tudi dojilauser posted image

clock-img

27.05.2008, 17:05

clock-img

Raho

pencil-img

4143

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ma kaksn zahod pa vzhod!!!!!!!!!!!!!!! koja si ti budala!!! vzhod npr japonska je stooooooktat bl razvita kot amerika.......joooj skoda k ste vse ze mamice res!!!!! dobr da ni kaksn forum v zivo, dejansko za neko okroglo mizo...ker bi se mi film odtrgal! med vami primitivci je res tezko bit normaln, pa ce druge delate zivcne!

KOje li ti slovniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ima nas više budala ovde, zar ne?user posted image user posted image user posted image

Glede na to, da to bereš, sodiš v našo družbo

Ja, in morda ti bo nekega lepega dne Gospod prišepnil, da je to naš ciljuser posted image

clock-img

27.05.2008, 17:12

clock-img

*erika*

pencil-img

938

IZVIRNO SPOROČILO: Raho

KOje li ti slovniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ima nas više budala ovde, zar ne?user posted image user posted image user posted image

Ja, in morda ti bo nekega lepega dne Gospod prišepnil, da je to naš ciljuser posted image

ti pa mas cajta,pjt raj psa podojit

clock-img

27.05.2008, 17:14

clock-img

Anonimen

neka neka...samo vi nastavite....jao erika kle je res bol da greva dol iz tega foruma.....đabe kle kj sprasvt

clock-img

27.05.2008, 17:14

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

OK, eno je hec, drugo pa že žalitev.

Meja punce, meja.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

27.05.2008, 17:17

clock-img

Raho

pencil-img

4143

IZVIRNO SPOROČILO: *erika*

Grem, grem...

Ampak bi pa bilo fajn, da nehaš sama sebi pisat, ne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.05.2008, 17:18

clock-img

Raho

pencil-img

4143

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Meja punce, meja.

Paštetkica, pusti... Ni vredno... S tem samo izkazuje svoj nivo komunikacije.

clock-img

27.05.2008, 19:39

clock-img

*erika*

pencil-img

938

kako misl sama seb?js nism noseca in tudi nocem bit in to je to,ne me hecat!

clock-img

27.05.2008, 19:39

clock-img

*erika*

pencil-img

938

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Meja punce, meja.

Paštetkica, pusti... Ni vredno... S tem samo izkazuje svoj nivo komunikacije.

k mas ti tako visok nivo

clock-img

27.05.2008, 21:29

clock-img

thaila

pencil-img

11

jest pa vec nic ne razumemuser posted image .......pa kaj vam je zenske??? a ste ve sploh normalne? v katerem razredu pa smo??? ma otroci v prvem razredu razumejo pojem medosebne komunikacije, ki se drzi na nekem nivoju, kaj pa je tukaj??? u glavnem jest eriko cist razumem, ker je na zacetku tega foruma le skusala povedat da je prav da dekleta, bodoce mamice ali mamice vprasajo karkoli jih naj bi zanimalo, ampak potem pa rafal na njo...ja halo?? normalno da se je punca razživcirala...ne razumem marogice niti volge, niti marsikoga drugega...kar se pa anonimke tice, vse bo cas pokazal, je moznost da si v oploditveni fazi, ker takrat se nos hormon se ne sprosca, oz zaznamo ga lahko sele 3 teden zanositve, tako da brez panike bejbi...lp

clock-img

27.05.2008, 21:34

clock-img

thaila

pencil-img

11

pa kdo je tebe učil olike??? neodgojeno deriste!

quote]IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

Pljuni v roko in če bo pljunek tak zelen in masten, potem si noseča, drugače nisi.
[/quote]

clock-img

27.05.2008, 23:00

clock-img

ejša1

pencil-img

102

Tudi jaz bi na tvojem mestu počakala par dni, potem pa naredila test. In upam, da ti bo pokazal plusek...

Sicer pa ne morem verjeti, kako nezrele in plitve osebnosti, so nekatere uporabnice forumauser posted image

clock-img

27.05.2008, 23:18

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...na celotno temo.....

aja, pa jaz sem stara 42, hvala, anonimna..no julija bom...se zahvaljujem že v naprej za darilo....user posted image

< Sporočilo je popravil Marogica -- 27.5.2008 23:19:20 >

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

27.05.2008, 23:49

clock-img

rija

pencil-img

15589

Kaj, a ti bi se tudi dojilauser posted image

ja, pri kakšnem enozizu user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

clock-img

28.05.2008, 06:44

clock-img

srki

pencil-img

9222

U, moderatorji bodo spet mogli metel vzet v roke, pa še kakšno cunjo pa kemisjko čistilouser posted image .

Volga, je bil krompir kuhan v 20 minutah ali 30?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem