writing-img

RE: Čvek starih uporabnic

clock-img

29.05.2008, 09:46

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

Kava je najbolj pomemben začetek dneva. Mater... sam pri nas v službi jo ponavadi skuha sodelavka in je zanič.

Uf, ni ga hujšga user posted image   Jaz si jo, v izogib temu, kar doma skuham, čist po mojem okusu.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

IZVIRNO SPOROČILO: Volga
O, Srka, jaz sem tudi že jedla. Sir pa svežo papriko, brez kruha. je bilo tudi dobro, samo bom kmalu spet morala.

To je ful v redu, menda je treba zjutraj jesti beljakovine, za možgane.

No, zato pa je moja sodelavka tako kisla vsako jutro, ko pa nikoli zjutraj ne je. Očitno se ji možgani kisajouser posted image

clock-img

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Kava je najbolj pomemben začetek dneva. Mater... sam pri nas v službi jo ponavadi skuha sodelavka in je zanič.

Uf, ni ga hujšga user posted image   Jaz si jo, v izogib temu, kar doma skuham, čist po mojem okusu.

Jaz pa ne rabim kave, da se zbudim ali pridem k sebiuser posted image .

Skuham pa dobro, tako pravijo tisti zagreti kofetkarji.

clock-img

29.05.2008, 09:50

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Srki, men je kava bolj obred, pa to, lahk grem čez pol ure nazaj spat, če je treba. Me kava nič ne naspidira al kej podobnega.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

29.05.2008, 09:54

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

volga zjutraj mu ga obdelaj še preden se zbudi, boš videla, bo kuj boljše volje user posted image user posted image user posted image user posted image

mater, glih dobro previjem in nahranim otroka, se mi poserje, da imam spet delouser posted image user posted image user posted image

clock-img

29.05.2008, 09:57

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Srki, men je kava bolj obred, pa to, lahk grem čez pol ure nazaj spat, če je treba. Me kava nič ne naspidira al kej podobnega.

ja, saj to verjamem. Po mojem je to, da te kava zbudi, samo ena misel. No, ene dejansko res zbudi, eni po njej spat ne morejo...odvisno od človeka. meni sicer lepo diši, ampak mi škodi.

Kaj mora Volga nardit, koga obdelatuser posted image

user posted image user posted image

clock-img

29.05.2008, 09:59

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Mišni, kje pa ti šotoriš ? A pred hišco, blokom....? Daj malo več povej no.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

29.05.2008, 10:02

clock-img

srki

pencil-img

9222

A jo pojdeš malo strašituser posted image ?

clock-img

29.05.2008, 10:05

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Ma ja, bi ju šla mejčkeno pogledatuser posted image .

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

29.05.2008, 10:06

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: caillou

Na vikendu. Pa zdaj imava še bazen pred šotorom.user posted image  Tako da bo danes popoldne še pestro.

clock-img

29.05.2008, 10:07

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

volga zjutraj mu ga obdelaj še preden se zbudi, boš videla, bo kuj boljše volje user posted image user posted image user posted image user posted image

mater, glih dobro previjem in nahranim otroka, se mi poserje, da imam spet delouser posted image user posted image user posted image

Še to, ja user posted image

clock-img

29.05.2008, 10:08

clock-img

Anonimen

Na vikendu. Pa zdaj imava še bazen pred šotorom.user posted image  Tako da bo danes popoldne še pestro.

A tako,vidva imata uvajanje v dopustuser posted image user posted image

clock-img

29.05.2008, 10:09

clock-img

Anonimen

Za dobro volje,vse!!!!!!!!!!!!user posted image

clock-img

29.05.2008, 10:11

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

IZVIRNO SPOROČILO: neva6

ane.... jaz tudi tako pravimuser posted image user posted image user posted image  eni pa res ne razumejo user posted image user posted image

clock-img

29.05.2008, 10:12

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Tole je pa super. A masta tisti velik napihljiv bazen, kjer klečiš in si ves pod vodouser posted image ?
Eni pa uživate.

Midve z Emo pa še vedno nikamor ne morevauser posted image . Zmešal se nama bo doma.

clock-img

29.05.2008, 10:12

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.05.2008, 10:13

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

29.05.2008, 10:13

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Halou, pupičke!

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

29.05.2008, 10:14

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: neva6

ane.... jaz tudi tako pravimuser posted image user posted image user posted image  eni pa res ne razumejo user posted image user posted image

Zato,ker imajo raje tisto hladno kovinsko al plastično budilko pole glave,namesto...........user posted image

clock-img

29.05.2008, 10:14

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Halou, pupičke!

Haj pupička!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

clock-img

29.05.2008, 10:15

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Emi je imunski sistem po obveznem predšolskem cepljenju toliko padel, da je fasala katarno slinavko in posledično še angino. Še vedno ne sme med ljudi zaradi možnega novega infekta. Pa še posušila se je kot sliva. Ima celih osemnajst kilogramov.

< Sporočilo je popravil caillou -- 29.5.2008 10:17:35 >

clock-img

29.05.2008, 10:15

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

ni ga lepšega kot se zbudit na tak "naraven" način ne? no, sam jaz bi svojega po glavi, če bi mi na tešče šaril tam spodajuser posted image user posted image user posted image user posted image  moškim mora biti pa verjetno dober občutekuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.05.2008, 10:16

clock-img

caillou

pencil-img

1854

ZARA, lavju.

clock-img

29.05.2008, 10:17

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

Mater vam babe.. iz jutranje kavice na jutranji sexs. Bemti freycha.

Meni tudi sex zjutraj niti pod razno ne paše.

temu se reče seks na eks user posted image user posted image user posted image

sam jaz tudi nisem fan tegauser posted image user posted image user posted image  me jutranji zadahhi preveč motijo.... če me pa od zadaj, pa samo sebe na zgornji stranici postelje voham, pa mi spet ni okuser posted image user posted image user posted image

clock-img

29.05.2008, 10:19

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem