writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

29.05.2008, 10:20

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.05.2008, 10:20

clock-img

Anonimen

Freyha se bojimpo vsem napisanem,da že dolgoooooooo nisi imela budilkeuser posted image
Ne ponoč ne zjutraj.user posted image

clock-img

29.05.2008, 10:24

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

IZVIRNO SPOROČILO: caillou

Emi je imunski sistem po obveznem predšolskem cepljenju toliko padel, da je fasala katarno slinavko in posledično še angino. Še vedno ne sme med ljudi zaradi možnega novega infekta. Pa še posušila se je kot sliva. Ima celih osemnajst kilogramov.

ajej..... upam, da bo kmalu boljše user posted image

clock-img

29.05.2008, 10:24

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija
oooooooooooooooooooo ZARA!!!!!!!!!!!!!!!! kako si?

Considering the situation, kar v redu. Hvala.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

29.05.2008, 10:26

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

kva si ti ena romantična duša user posted image

do konca in naprej user posted image user posted image user posted image

neva a se ti zdi?user posted image user posted image user posted image  a več kot en teden pomeni dolga doba, al kratka?user posted image user posted image

clock-img

29.05.2008, 10:26

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

oooooooooooooooooooo ZARA!!!!!!!!!!!!!!!! kako si?

Considering the situation, kar v redu. Hvala.

kaka pa je situation?user posted image

clock-img

29.05.2008, 10:28

clock-img

Anonimen

neva a se ti zdi? a več kot en teden pomeni dolga doba, al kratka?

Cela večnostuser posted image

clock-img

29.05.2008, 10:33

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

ojojuser posted image  zato sem tak našpičenauser posted image user posted image user posted image  a da imam menstruacijo je dober oz. zadosten izgovor? mater.... lahk pa to, da sem nosečauser posted image user posted image user posted image user posted image

volga, a si še noseča?user posted image

clock-img

29.05.2008, 10:41

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

ojojuser posted image  zato sem tak našpičenauser posted image user posted image user posted image  a da imam menstruacijo je dober oz. zadosten izgovor? mater.... lahk pa to, da sem nosečauser posted image user posted image user posted image user posted image

Aha,dobr izgovor,zadovoljivo,sedi,petuser posted image user posted image user posted image
Volga še premišlja,če je al ni.

clock-img

29.05.2008, 10:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.05.2008, 10:49

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

IZVIRNO SPOROČILO: neva6

Aha,dobr izgovor,zadovoljivo,sedi,petuser posted image user posted image user posted image
Volga še premišlja,če je al ni.

ah neva, ti si tak fajn user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.05.2008, 11:24

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

dobro jutro user posted image . Hecam se. Sem zamudila vašo jutranjo debato. Pri nas so jutra naspidirana. Ni časa za kavo ali zajtrk. Moram 2 otroka oblečt, nahranit, umit in gremo v vrtec. Potem pa šibave z malo direkt na kavo in sprehod dokler še ni vročine.

Evo, zdaj sva prišle domov, mala spi, jaz pa imam čas za sebe. Grem zdaj malo na balkonček spit še eno ledeno kavo, prebrat reklame, potem se pa tipkamo user posted image .

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

29.05.2008, 11:27

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

dobro jutro user posted image . Hecam se. Sem zamudila vašo jutranjo debato. Pri nas so jutra naspidirana. Ni časa za kavo ali zajtrk. Moram 2 otroka oblečt, nahranit, umit in gremo v vrtec. Potem pa šibave z malo direkt na kavo in sprehod dokler še ni vročine.

Evo, zdaj sva prišle domov, mala spi, jaz pa imam čas za sebe. Grem zdaj malo na balkonček spit še eno ledeno kavo, prebrat reklame, potem se pa tipkamo user posted image .

Mislim,da je že kar dobr dan,jutro je že mimo.user posted image
Ti imaš dva majhna za zrihtat,jaz pa enga veliiikega in težkega,ga sem morala postrešt s kavico in oblčet,vse od gat do štunfov in naprej do tenis opreme in ga spustit na igranje tenisa.zdej imam pa mal mira.user posted image

clock-img

29.05.2008, 11:30

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

clock-img

29.05.2008, 11:41

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Še enkrat, da bo bolj držalo user posted image

Aja, sori jest se že umikam, nisem stara uporabnica.

clock-img

29.05.2008, 11:55

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

no kako se je pa to zgodilo? user posted image

Takrat sem že kavo srkala user posted image user posted image

clock-img

29.05.2008, 12:04

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Zadnje cajte se na RR res dogajajo čudne reči user posted image

clock-img

29.05.2008, 12:08

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Ne vem, nikakor ne morem pogruntat.

clock-img

29.05.2008, 12:17

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Volga, jaz si zdaj grem temperaturo zmerit, za vsak slučaj. Sem zdaj prebrala, da se da tako tudi ugotoviti ali si ali nisi user posted image .

clock-img

29.05.2008, 12:37

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: kjava
Zadnje cajte se na RR res dogajajo čudne reči user posted image

Kaj se pa tako čudnega dogaja? Malo sem out.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

29.05.2008, 12:56

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Halou, pu****!

Ojlauser posted image .

NO, če smo že pri seksu, midva pa med vikendi to kar prakticirava, zjutraj, pa mam rajši pol zvečer miruser posted image .

clock-img

29.05.2008, 12:59

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

bubamara, a kaj v naše konce, pa ne boste hodili? user posted image

Jaz najverjetneje čez dober mesec, pogosteje hodila v LJ user posted image user posted image user posted image

mika nas tist 31.5. ko je otvoritev.... pa ne vemo, če bo slučajno sosedov otrok rojstni dan paznoval...user posted image

a res? Lepo bi bilo, če bodo cenjena guspa prišli v naše kraje user posted image

če pridemo te 100% pokličem in ti javim...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

29.05.2008, 13:02

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Dobro jutro.

baj d vej, TRIŠ, a ti ne znaš več postov naenkrat citirati pa potem spodaj odgovarjati? ker sem včeraj gledala na eni temi, ne vem, kateri, si imela po 10 postov enega za drugim, vsaki posebej odgovarjala.

no, saj nič zato, če ne znaš, jaz tudi ne.

Še eno vprašanje bi imela, če mi lahko pomagate. Nekam mi trebuh raste, mislite, da sem lahko noseča? Letos sicer še nisem seksala, ampak nikoli ne veš, morda je kaj od lani noter ostalo?

Sploh če si prakticirala analouser posted image user posted image user posted image .

clock-img

29.05.2008, 13:03

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Erica26

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Dobro jutro.

baj d vej, TRIŠ, a ti ne znaš več postov naenkrat citirati pa potem spodaj odgovarjati? ker sem včeraj gledala na eni temi, ne vem, kateri, si imela po 10 postov enega za drugim, vsaki posebej odgovarjala.

no, saj nič zato, če ne znaš, jaz tudi ne.

Še eno vprašanje bi imela, če mi lahko pomagate. Nekam mi trebuh raste, mislite, da sem lahko noseča? Letos sicer še nisem seksala, ampak nikoli ne veš, morda je kaj od lani noter ostalo?

Sploh če si prakticirala analouser posted image user posted image user posted image .

kako je pa to user posted image

clock-img

29.05.2008, 13:04

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Mater vam babe.. iz jutranje kavice na jutranji sexs. Bemti freycha.

Meni tudi sex zjutraj niti pod razno ne paše.

temu se reče seks na eks user posted image user posted image user posted image

sam jaz tudi nisem fan tegauser posted image user posted image user posted image  me jutranji zadahhi preveč motijo.... če me pa od zadaj, pa samo sebe na zgornji stranici postelje voham, pa mi spet ni okuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem