! In drgač?
! Sam dejte mi neki rečt... kak menopur zaboga mate ve to, da vam tkole na pohoto seka? Zdej ne vem, al mam js placebo al sm sam take sorte? Meni v to smer ne pali spljoh! Še dobr, da moj ni tolk našpičene sorte
.
! In drgač?
! Sam dejte mi neki rečt... kak menopur zaboga mate ve to, da vam tkole na pohoto seka? Zdej ne vem, al mam js placebo al sm sam take sorte? Meni v to smer ne pali spljoh! Še dobr, da moj ni tolk našpičene sorte
.
! Bravo, bravo, bravo!!! Drugač sem mela dans UZ in sem kar zadovoljna z vmesnim časom. 8. dan menopurja mam na vsaki strani po 10 foliklov od 11-14mm. V pondelk ponovno UZ. Deluje tale vaša fotostimulacija, je.bomast, da deluje! Tud un ta kosmat grozovitež me ni destimuliral
. Pa sej, po eni strani je smiselno. Gospod ma tolk testosterona, da je za 10 ornk dedcev
! Nič, zdej pa šibam. Mam tud jaz eno familiarno zadevo - piknik. Teli čevapi mi pomalem že ven gledajo! Če boste zvečer v elementu, se vam z veseljem pridružim!

Je tudi vašemu otroku kdaj dolgčas, ne ve, kaj bi počel? Ga takoj pričnete animirati, se igrati z...
Vzgoja in razvoj

Preverite ideje za jesenske manj znane družinske igre, za katere potrebujete le nekaj jesenskih p...
Prosti čas
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!