Mismis, Pikovit,Gigi, Pikovit, Hedviga, Ledenka RES VAS JE BILO LEPO SPOZNATI! Ste full pozitivne osebe... Vse ste tko polne življenja, zeloooooooooo zgovorne (predvsem Mismis
- nč slabga ne mislm, da ne bo pomote...). Resnično upam, da še ponovimo in da se tud druge pridružite...
Tiste, ki vas ni bilo na srečanju, vam lahko odkrito povem, DA VAM JE LAHKO ŽAL............... Nasmejale smo se (predvsem ob predstavitvi kandidatk za največje joškice; najbolj polne, itd... MOram rečt, da je Mismis resničn presenetila tko, da smo pokale od presenečenja...ppa tud fantje v lokalu niso ostali ravnodušni... No, Hedvika, Gigi in jst smo se kr same izločile... ker imamo v primerjavi z Mismis, Pikovit (tud zeloooooooooooooo polne in velike
) in Kajšico, miniaturne... Ja Push-up kliče...
In GIGI... O, Hudo............... še zdaj se mi tvoji izdelki topijo v ustih... PUNCE, ne veste kaj ste zamudile... Gigi nardi tko dobre bonbonjerce, da so stokrat boljše kot tiste, ki jih kupiš kje (žal mi je, da jih nism slikala; ker so tudi estetsko zelo lepo, predvsem pa zelooooooooooooooooooo dobreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee). KOt bi rekla Kajšica... da še angelčkom ritke ploskajo.. in res je tako! GIGI... KAPO DOL.... RES.... KLANJAMO SE TI.. TI SI EKSPERT ZA SLAŠČICE......... MMMMMMMMMMMMMMMMMM Se še priporočamo... ane punce?
Noč je bila pestra... Se vidi, da je bil petek 13... Smo bili na intervenciji, pa sm dala gor svoje rokavice in v roke prijela tonfo.. pa so fantje govorili: " Madona, tale je pa res huda..."
Moj herpes... Kriza... spodnjo ustnico imam tko otečeno... pa nč ne pomaga (kajšica, morm kupit kislo smetano, ampak mislm, da to men ne pomaga.. ker imam drugačne herpese... tko, zelo nenavadne... sploh nimam kraste, ampak mi ustnica na eni strani zelo zateče.. in če jih skup držim, se prenese še na zgornjo.. potem pa sm tko kot NAOMI CAMBELL....
ja, nč... mojga sm poslala v trgovino po meso, vodo, solato in sladoljed..................
Počas bo treba začet kuhat...
Jutr pa greva na letalski miting v MB... Gre še katera?
KAJŠICA... Kakšen je bil ženski večer v družbi sester... ti kr malce zavidam, saj s sestrama nikoli nismo imele takšnega odnosa, in žal mi je da je temu tako.. upam, da se bo kaj izboljšalo...
lep dan, pa se kaj tipkamo....