cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: junijski princi in princeske 2008

clock-img

23.09.2008, 21:27

clock-img

l.daisy

pencil-img

1702

IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

pikica_30 - naš je težak 6.750 in meri skromnih 62 cm (3.9.), kolk pa tvoj, sej sva na isti dan rodile!!!! 28. maja, js sem ob 13.09, kdaj pa ti???user posted image

jaz tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudiiiiiiiiiiii.... 28.05. 17.40 in 17.45, pa sta imela 03.09. 7.450 g in 7.545 g, pa oba 64 cm... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

clock-img

clock-img

Anonimen

nya - ti moram povedat, da men tud delaš lušte za bombažka, ko gledam te slikce! Ne me prosim zavajat, da bi spet zapravljala za igračke!!! user posted image

Ups, če so pa res tko lušni

clock-img

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

A ta svetla punčka je tud tvoja?

clock-img

23.09.2008, 21:28

clock-img

Anonimen

linauser posted image user posted image

clock-img

23.09.2008, 21:28

clock-img

l.daisy

pencil-img

1702

že drugič odpiram stran danes... oujeeeeee user posted image user posted image user posted image

kaja, a greva tekmovat user posted image user posted image user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

clock-img

23.09.2008, 21:29

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

A ta svetla punčka, ko ti pomaga pri kopanju je tud tvoja?user posted image  Luškani obe za pojest!user posted image

clock-img

clock-img

*lina**

pencil-img

37

obe sta moji

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

že drugič odpiram stran danes... oujeeeeee user posted image user posted image user posted image

kaja, a greva tekmovat user posted image user posted image user posted image

a gremo že danes do 2.delauser posted image user posted image user posted image user posted image saj je samo še 17 straniuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.09.2008, 21:30

clock-img

Anonimen

lina - ful luškanauser posted image user posted image user posted image

clock-img

23.09.2008, 21:31

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

pikica_30 - naš je težak 6.750 in meri skromnih 62 cm (3.9.), kolk pa tvoj, sej sva na isti dan rodile!!!! 28. maja, js sem ob 13.09, kdaj pa ti???user posted image

jaz tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudiiiiiiiiiiii.... 28.05. 17.40 in 17.45, pa sta imela 03.09. 7.450 g in 7.545 g, pa oba 64 cm... user posted image

Hahahahaha, no vidiš, tvoja sta dva, pa sta večja korenjaka od mojga, ko je samo eden! user posted image  user posted image

clock-img

clock-img

anaj22

pencil-img

1583

sem vam pršla zaželet  lahko noč in čim dalši spanec
alea user posted image user posted image user posted image  da danšnjo "noč" tud pojeste 150 pa pol čez dan tud

nočkouser posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

clock-img

clock-img

Anonimen

Se men sam zdi ali smo se res že kr navadile na tole materinstvo, pa so naši sončki tko pridni, da gredo že kmal spat, da mamice lahko čvekajo?

clock-img

clock-img

Kaja08

pencil-img

2028

lina - prav corti je vaša pupa!! So naši fantje končno dobil še kakšno bejbiko za sčekirat user posted image

punce, ki ste imele CR - kako kej vaše brazgotine? Mene moja ful srbi, mažem jo pa z dermatix gelom

Žiga je car!

clock-img

23.09.2008, 21:33

clock-img

lonapo

pencil-img

907

user posted image user posted image ojla punce, najprej da vas pohvalim kolk ste luštne, pa otorčki tud fuluser posted image user posted image user posted image

As-vem kako ti je pri srcu, sm imela samo gumi defekt pa je bila cela procedura, kolk bo stroškov še ne vem. Pol k mi je pa od asistence pršu gumo zamenjat, mipa sosed prav: o ti si pa gospa, da ti kar takole gumo menjajo, mislm user posted image user posted image user posted image , ej zakaj pa asistenco plačujem. Pol sm pa tistga ki mi je menjal čist vljudno vprašal če imajo velik dela in mi je model prjavu: ej dela ful,sam nobenga tringelta--sm si mislila-da si ne boš kej naredu.user posted image user posted image .

No otroc so zaspal, čakam dragega da se z drinka primaje domov,ja krajc je nimaš kej.user posted image user posted image .

Men gre tud ful na živce ko vsi pametujejo zaradi dojenja-ej če nimaš mleka ga pač nimaš-ne bo kar4 nastal na čira čara. Dobr da sem uspela svojo familijo umirit glede tega. Danes me je moj oče vprašal: ej, a ti še kej dojiš (pa že en mesec nič več), rečem ne, pa on takoj: uuuu a pol so pa ljubljanske mlekarne šle v stečaj, mislm dej mal se umiri no.user posted image

Nejc in Žiga sta najboljši par!

clock-img

23.09.2008, 21:33

clock-img

Kaja08

pencil-img

2028

IZVIRNO SPOROČILO: nya

Se men sam zdi ali smo se res že kr navadile na tole materinstvo, pa so naši sončki tko pridni, da gredo že kmal spat, da mamice lahko čvekajo?

mislim, da smo se navadle na pomanjkanje spanca...jst če kdaj preveč spim (beri: tako kot sem pred nosečnostjo), sem čist mutava, pa čudna user posted image

Žiga je car!

clock-img

23.09.2008, 21:34

clock-img

Kaja08

pencil-img

2028

ja sej sm vedla, da sem neki pozabila komentirat:
AS, user posted image user posted image user posted image user posted image  glavn, da ste vsi celi, čili in zdravi!!

Žiga je car!

clock-img

23.09.2008, 21:35

clock-img

Anonimen

uuuu a pol so pa ljubljanske mlekarne šle v stečaj

user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.09.2008, 21:36

clock-img

Kaja08

pencil-img

2028

ja nč, zdej pa jst grem - user posted image  že neki tle okol kruza, k bi šel rad na računalnik - nam novo domovanje išče user posted image
lahko noč bejbe, pa čim manj zbujanja

Žiga je car!

clock-img

23.09.2008, 21:36

clock-img

Anonimen

Jst sm pa pozabla komentirat vaše kofetkanje - lušni ste vsi, mamice kar žarite

clock-img

23.09.2008, 21:37

clock-img

Kaja08

pencil-img

2028

Jst sm pa pozabla komentirat vaše kofetkanje - lušni ste vsi, mamice kar žarite

oh dej dej, user posted image  zdej nas pa že vse tolk hvalte, da nam bo še v glavo stopil user posted image

no, zdej pa res grem! Lahko noč!!!

Žiga je car!

clock-img

23.09.2008, 21:37

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

mislim, da smo se navadle na pomanjkanje spanca...jst če kdaj preveč spim (beri: tako kot sem pred nosečnostjo), sem čist mutava, pa čudna user posted image

Se strinjam, js sem se tud zdej ful navadla lepo spat, ko Luki spančka od 21h do 5.30, ko bo pa enkrat spal skoz do 7h recimo, pol bo pa sploh ludnica!!! No, pol se bojo pa sigurn zobki začel... user posted image  Ej, a se še katera letos tako zelo veseli božičnih praznikov, kot še nikol??? Al sem to samo jaz??? user posted image

clock-img

23.09.2008, 21:38

clock-img

lonapo

pencil-img

907

aja pa še to--kontracepcijske tablete-jih imam tri pokce doma pa jih kar ne morem začet jest-too much preveč stranskih učinkov-že tko nisem tabletoman,ampak tole pa res ne bi jemala-gremo na umik, upam da ne bomo kaj naredili, če pa bomo bo pa mami še mal domauser posted image user posted image user posted image .sam oči bo počas že živčnga dubu.user posted image

Nejc in Žiga sta najboljši par!

clock-img

23.09.2008, 21:39

clock-img

Anonimen

Se strinjam, js sem se tud zdej ful navadla lepo spat, ko Luki spančka od 21h do 5.30, ko bo pa enkrat spal skoz do 7h recimo, pol bo pa sploh ludnica!!! No, pol se bojo pa sigurn zobki začel... user posted image  Ej, a se še katera letos tako zelo veseli božičnih praznikov, kot še nikol??? Al sem to samo jaz??? user posted image

Joj, mi pa spimo po 4 urce, pol pa jemo, pa spet 4 urce. Torej mami spi ta prvo rundo samo ene dve, k dve urci tle na rr visiuser posted image user posted image user posted image

Prazniki - tatarcuser posted image user posted image user posted image

clock-img

23.09.2008, 21:40

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

Ej mamičke, js tud grem počas pod tuš, pol pa user posted image , no, upam še mogoče na kakšno user posted image , že dolgo ni bilo... user posted image

clock-img

23.09.2008, 21:41

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

IZVIRNO SPOROČILO: *lina**

http://lamov.shrani.si/

ene par slikic moje princeske

mi piše da je album prazenuser posted image

men pa potegne............no in končno ena baba za našgauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,moj je tud tak mišelinko,no čeprav sedaj malo,manj je,ampak samo malo manj,drugače pa je pikicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem