Halo bejbike!
Evo, smo imeli pregled v petek in je vse ok.Sem rekla ginekologu, da imam bolečine v spodnjem delu trebuha, pa je rekel da to ni drugega kot raztezovanje vezi. Da če bo fejst bolelo naj pijem Magnesol šumeče tablete...Ampak jaz si bom raje privoščila malo Donata-še za prebavo pomaga.
Ker bolečine pa so stalno prisotne-vsak dan...Ampak so vzdržne-toliko da me cel čas opominja na bebiko
Jaz sem že tudi čutila premike,potem pa kaka 2 dni ne,pol pa spet,pa spet tri dni ne..Mislim,da ko so tiste konkretne brcike,jih čutiš vsak dan, teh premikov prvih pa še ne...
Aja,sva z
vprašala za spol..Sicer je
imel/a skrčene nogice,pa je G.sklepal po zgradbi medenice in nevem kaj še vse...tako da je 90 oz. 95%, da je
!!!!
Midva pa sva bila oba prepričana ,da bo fantek
Glavno,da bo zdravo..No in če bo punčka ji bo ime Marinela...Če pa fantek,pa Adrijano. Kako vam je všeč???
Aja, naj še vas vprašam:Tudi katero od vas špika v nožnici?To zdaj opažam nekaj časa,sicer ni močno,je pa spet opazno..Pa me zanima,če je to ok in čist normalno...
Nevem zakaj tolko paničarim,ko pa sem imela pred 3 dnevi pregled,pa je blo vse ok...Sam mi ni nardil vaginalnega pregleda,pa me je strah, da ni kaj z materničnim vratom narobe...Oh,kako sem pametna,bolj kot ginekolog,ha?
Naj še pozdravim Malo!Welcome in the club trebuškarc!!!
Vse čestitke tudi tebi Reckova!Tudi mene je moj zaročil na morju in sicer letos 1.maja...
Aha,še nekaj...Za seznamček..Naslednji pregled,ki pa nevem če je morfo. ali ne, pa imam 20.10.
Glede trdih trebuščkov pa je tak.Zjutraj mislim,da imamo vse mehke trebuščke,proti zvečer pa so zmeraj bolj napihnjeni kot da bodo počili...Ampak to ni hudega..
Če kateri otrdeva in je trd kot kamen, so to lahko lažni popadki, ki pa so čist nekaj normalnega, dokler se ženska ne odpira in je ne tišči dol...
Tak...upam da niste jezne,ker sem bla taaaak dolga...Ampak moram nadoknadit,ko me pa ni vsak dan gor!
Lepo bodite čvekice nosečkaste!!!!