Pozdravljene punce. Bi se vam pridružila, če me sprejmete medse in seveda ne zamerite, da bom nekaj časa še anonimna - namreč precej dolgo sem že na RR, znanci in prijatelji to vejo, pa ne bi rada, da kdorkoli izve pred mojimi domačimi ali pa celo, da bi novica prišla do njih preko "telefončkov" z RR-a. Upam, da me nimate za paranoično, ampak za nosečnost vem šele od danes zjutraj in je zaenkrat mala skrivnost mojega
in mene.
Sem že skrivaj hodila k vam gledat in malo brat in sem želela, da se vam pridržim - tudi napisala sem vam že to, le da ne vem, kako sem se vam podpisala.
Sicer imam verjetno PDP 1. ali 2. marca, ker pa sem že 1. rodila nekaj prej, ker sem imela zdravtvene težave, ki jih pričakujem tudi sedaj, bi šla kar k vam. Pa še na februar sem malo čustveno navezana.
Doma imam že enega sončka, to je moja 2. nosečnost in obakrat nama je uspelo kar takoj - in obakrat sem bila prepričana, da ne bo uspelo, a naju je potem prjetno presenetil plusek na CB (no, obakrat je nekaj dni prej test pokazal minus, tako da sem očitno prehitra, čeprav je bilo že izostanku M).
Vsega za nazaj nisem brala, ker je preveč strani. Upam, da se dodobra spoznamo in naklepetamo. S somesečnicami mojega prvega sončka že nekaj let čvekam tu gor, se večkrat dobimo - z našimi sončki ali zvečer same, res jih veliko poznam in upam, da bo tako živo zaživela tudi naša skupinica.
Toliko sem se na kratko javila, jutri odhajamo na krajši dopust, tako da se vam sredi prihodnjega tedna spet kaj javim - upam, da me do takrat ne pozabite.
LP in zdravo in srečno nosečnost vsem
Anonimna
za seznam pa:
1.3. Anonimna
(št.
2, št.
1) sporočim naknadno - se moram še naročiti