no,d ase vam tudi jaz malo javim-danes se je začel 9 teden-počutje, zgaga me peče, bruhanje (vsaj 1 na dan) povrhi vsega pa še tisti občutek lakote. Moja prehrana: čokolešnik, polenta in mleko, navaden jogurt, kruh, pire krompir, malo sadja, špinača, kak majhen košček mesa in radič. Drugo ne mi kazat-samo, da poskusim, že bruham. V službi mi je prava muka, ker to traja že 14 dni, včasih mi zmanjkuje moči in ne vem koliko časa bom vzdržala v službi. Najraje bi šla po bolovanje, če ga sploh dobim
. Velikokrat se zbudim ob 1 ponoči in me zgaga tako peče, da ne moram spati, ena sodelavka mi je svetovala, da takrat naj pojem žemljco kruga in si v vodi zmešam sodobikarbono-no nekaj pomaga, potem ko ob 5.30 vstanem za službo pa se zgaga že počasi pojavlja-na delu jo krotim s prepečencom (ampak mi je malce narodno ker me vsi čudno gledajo ker non stop nekj glodam).
No, kljub slabosti 8bruham večina samo slino) sem se zredila za 1 kg. Tudi trebuh imam tak, da me vsi gledajo, kolikor se le da ga prekrivam, ampak ni neopazen. Kaj pa vam??? se kateri že pozna???? Mama me je vprašal, da če sem sigurna, da bom imela samo enega
, saj imam trebuh kot, da bi bila v 4 mesecu!!!
Tolažba glede slabosti mi je ta, da če so tej znaki, moja pikica rase, v prvi
je pikica umrla med 8 in 9 tednu...pa nisem imela nobenih slabosti (mislim celo nosečnost).
Drugači pa imam nuhalno 24.07.....upam res upam, da tokrat bo vse vredu!!