IZVIRNO SPOROČILO: kayica24
hey punce...jaz pa mam nekaj vprašanj... in sicer...
1.Je tukaj gor katera iz okolice Ptuja ali Mb?
2.Kakšen je kaj vaš odnos do sexa sedaj v nosečnosti?
3.In zakaj je moja pikica bila pred 3dnevi velika komaj o,41mm in G.pravi, da sem v 5.tednu nosečnosti,če pa je PZM bil 15.maja?res sem zaskrbljena, čeprav je G.rekel, da je vse v najlepšem redu
Ti bom jaz poskusila odgovorit:
1. Jaz sem iz Maribora
2. Mi smo trenutno menihi, ampak ne po svoji želji

, drugače pa lahko rečem edino to, da po končanih slabostih

, v glavnem mi se nismo šparali

.
3 če gledaš na ZM sva nekje isto noseče torej 7t in 4dni, ampak tvoja g. je vrjetno računala nosečnost po velikosti ploda, zato razhajanja. Zase točno vem kdaj sem zanosila, ker sem imela ET, ti pa vrjetno ne veš, ali pač? Ni rečeno, da zanosiš točno na 14 dan, lahko tudi kasneje. Zato ti bi svetovala, tako kot so ti že ostala dekleta, da se glede velikosti ploda ne sekiraš, ker prvič ni rečeno, da g. zmeri čist natančno, pri tako majhnem plodu je mm gor alli dol. Če ti je tvoj g. rekel da je vse o.k., bi mu jaz zaupala, če mu pa ne zaupaš pa nima smisla hoditi k njemu.
Ajvy ni panike

, meni je moja g. dala bolj mislit glede RO, kot pa glede mm, to sem čist usput napisala, sicer pa ni bilo za pričakovat, da bo velik 1 cm, če ga pred enim tednom še videti ni bilo

.
Krajnčanka, hvala za pojasnilo, sem si na MON-u nekaj o tem prebrala in Pušenjak pravi, da če je RO velika je večja možnost ss, drugače pa je lahko tudi vse o.k. Tako da vse je v "božjih rokah", meni ne preostane drugega kot da počakam na petek. Teščost pa nima veze z RO, ampak če ne bi bilo več utripa sledi abrazija, zato moram biti tešča.
Piškotek dobrodošla!
Vsem in vsaki posebej pa hvala za pestke in objemčke, mi je kar lažje.
No nas je pregnal dež z Lenta, zgleda da bo ponoči spet za dihat.