writing-img

RE: Februarski sončki 2008 - 3. del

clock-img

05.06.2008, 21:36

clock-img

pina-1

pencil-img

5053

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Pa spet samo vrtnarite user posted image user posted image user posted image , ali pa bi rade to počele user posted image

teb pa ni nič do tega a ne? user posted image

bejba itak, da ne user posted image user posted image user posted image

Pred dobrim letom dni, ti je blo več kot očitno kar velik do vrtnarskih opravil user posted image  user posted image  user posted image

je zalogo delala za hude časeuser posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

clock-img

05.06.2008, 21:37

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Se nekak kar ne morem vklopit v te vrtnarske teme user posted image , tko da grem mal po facebooku šnofat, če je kaj novega user posted image

dej ti men kmetici tale fejsbuk mal raztolmač, lahko tut na ZS user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

clock-img

srečka nosečka

pencil-img

3313

Pa spet samo vrtnarite user posted image user posted image user posted image , ali pa bi rade to počele user posted image

teb pa ni nič do tega a ne? user posted image

bejba itak, da ne user posted image user posted image user posted image

Pred dobrim letom dni, ti je blo več kot očitno kar velik do vrtnarskih opravil user posted image  user posted image  user posted image

seveda, saj mi je še zdaj
Ti bom kakšno slikco poslala, da boš videla, kako lepo cvetim. user posted image user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

clock-img

clock-img

pina-1

pencil-img

5053

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

pol pejt pa čim prej spat, da bo prej ju3 user posted image  user posted image  user posted image

a ti bi me kar nagnale. nočeš da čvekam več z vami... jaka prijateljca si mi tiuser posted image user posted image user posted image

Najboljša, k ti prvoščim da ga čim prej fašeš user posted image  user posted image  user posted image

nič ti ne verjamem.... zdej razmišljam če bi s tabo še čvekalauser posted image user posted image

clock-img

05.06.2008, 21:38

clock-img

pina-1

pencil-img

5053

IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Se nekak kar ne morem vklopit v te vrtnarske teme user posted image , tko da grem mal po facebooku šnofat, če je kaj novega user posted image

dej ti men kmetici tale fejsbuk mal raztolmač, lahko tut na ZS user posted image

kaj pa to sploh je za en hudičuser posted image

clock-img

05.06.2008, 21:39

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

pol pejt pa čim prej spat, da bo prej ju3 user posted image  user posted image  user posted image

a ti bi me kar nagnale. nočeš da čvekam več z vami... jaka prijateljca si mi tiuser posted image user posted image user posted image

Najboljša, k ti prvoščim da ga čim prej fašeš user posted image  user posted image  user posted image

nič ti ne verjamem.... zdej razmišljam če bi s tabo še čvekalauser posted image user posted image

al bi šla za krampom gledat user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

05.06.2008, 21:41

clock-img

pina-1

pencil-img

5053

user posted image

sem se b blond pobarvalauser posted image

je reku pinči da se ne smem s tabo kregat, ker si tok fajn puncauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.06.2008, 21:45

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

user posted image

je reku pinči da se ne smem s tabo kregat, ker si tok fajn puncauser posted image user posted image user posted image user posted image

klobaso user posted image  user posted image  user posted image

Pino že ve user posted image

clock-img

05.06.2008, 21:48

clock-img

pina-1

pencil-img

5053

user posted image

aaaa kaj bi jaz brez tebeuser posted image user posted image user posted image

jah pino včasih tudi kiksneuser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.06.2008, 21:50

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

user posted image

aaaa kaj bi jaz brez tebeuser posted image user posted image user posted image

jah pino včasih tudi kiksneuser posted image user posted image user posted image

ti brez mene? A ti je tolk boljš od kar me poznaš? user posted image

nou koment

clock-img

05.06.2008, 21:51

clock-img

pina-1

pencil-img

5053

grem rožco umit, pa se k vrtnarju stisnit pol pa spat. upam da mi moja Ana nakloni bolj prijazno noč.

JA se m IZDAJALKA ŠT.1user posted image user posted image  vsaj enkrt da sem nekje prvauser posted image

clock-img

clock-img

mala_pikica

pencil-img

869

Dober večer!

Lanchy čestitam za diplomouser posted image user posted image user posted image !

Meti tvoj Janez je pravi frajer, je ful luškan. Ne biti huda na njega, saj bo hitro zrastel. Glede 2 otroka pa, naš Luka je zaenkrat res ful priden, kot, da ga nimamo. Se zna zelo lepo sam zamotiti, sam v posteljici zaspi. Upam samo, da tako ostane. Drugače pa je ful migec, na igralni podlogi se tako obrača in rita, da moram paziti, ker sem ga že parkrat našla na tleh zraven igralnice. Se pa tudi on že prav glasno smeji, pa kar naprej nekaj gode. Smo ga že prkrat snemali, ko take glasove in face dela.

Bamby tvoja Anaja je tudi prava lepotička. Pa na slikah se mi zdi, da je dobila laske malo svetlejše. Pa super, da že več poje. A vidve pa že GH uvajata? Kaj pa po žlički kaj rajše je? 

Janey upam, da Jakec res ne bo več tako jokal, bošček mali. Moj se tako močno joka samo, če zamudimo zvečer njegovo uro za spanje in je utrujen. lp

clock-img

clock-img

srečka nosečka

pencil-img

3313

Lepo čvekajte naprej, jaz grem pa vrtnarit. user posted image user posted image user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

clock-img

05.06.2008, 21:52

clock-img

pina-1

pencil-img

5053

nou koment

življenje je dobilo nov smisel, od kar si ti stopila na  scenouser posted image user posted image

clock-img

05.06.2008, 21:54

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

grem rožco umit, pa se k vrtnarju stisnit pol pa spat. upam da mi moja Ana nakloni bolj prijazno noč.

JA se m IZDAJALKA ŠT.1user posted image user posted image  vsaj enkrt da sem nekje prvauser posted image

no, lepo jo podrgn pa uživaj user posted image

clock-img

05.06.2008, 21:54

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

nou koment

življenje je dobilo nov smisel, od kar si ti stopila na  scenouser posted image user posted image

me veseli draga user posted image

clock-img

05.06.2008, 22:02

clock-img

MetiLu

pencil-img

3069

Punce lahko noč user posted image

grem sinetu družbo delat user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

clock-img

05.06.2008, 22:03

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Punce lahko noč user posted image

grem sinetu družbo delat user posted image  

Nočko izdajalka št. 2 user posted image

clock-img

05.06.2008, 22:05

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

Kaj je zdej to!?!? Jaz kopmaj gor prilezem, ve pa že pakirate kufre???

user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

clock-img

05.06.2008, 22:05

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Kaj je zdej to!?!? Jaz kopmaj gor prilezem, ve pa že pakirate kufre???

user posted image

kdo user posted image

clock-img

05.06.2008, 22:06

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

pa spet mi lušte z vrtnarji delateuser posted image , mojga vrtnarja pa ni. nč kej dobr ne skrbi za svojo rožico. user posted image  

clock-img

05.06.2008, 22:07

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

čer, dolenjka, nisem tebe mislila, ampak prvi dve izdajalki.

clock-img

05.06.2008, 22:07

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

pa spet mi lušte z vrtnarji delateuser posted image , mojga vrtnarja pa ni. nč kej dobr ne skrbi za svojo rožico. user posted image  

sej moj se je pa v gozdarja spremenil in že 1 uro in pol žaga k da ginesov rekord podira user posted image

clock-img

05.06.2008, 22:10

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

evo moj večer...tamala, ki je zaspala ob osmih, se je zbudila ob pol devetih, sem jo dobre pol ure prekladala in je pol nazaj zaspala, v tem času je pa vrli sine pol dnevne polil z actimelom in celo steno v svoji sobi z barvico počečkal. user posted image user posted image user posted image  je šel kazensko v postlo brez pravljice in mami je zelooooo huda. user posted image  user posted image  jutri me tako čaka radiranje sten...upam da bo šlo dol. user posted image user posted image

clock-img

05.06.2008, 22:12

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

evo moj večer...tamala, ki je zaspala ob osmih, se je zbudila ob pol devetih, sem jo dobre pol ure prekladala in je pol nazaj zaspala, v tem času je pa vrli sine pol dnevne polil z actimelom in celo steno v svoji sobi z barvico počečkal. user posted image user posted image user posted image  je šel kazensko v postlo brez pravljice in mami je zelooooo huda. user posted image  user posted image  jutri me tako čaka radiranje sten...upam da bo šlo dol. user posted image user posted image

mogoče bi pa on mal radiral, sam tolk, da mu naslednjič kaj takega na pamet ne pade user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem