IZVIRNO SPOROČILO: helenav
nena80 najprej to!!!!!! TE NE SMEJO SKENSLAT!!!!!!!!!!!! jaz imam danes sistematski, pa bomo čez par dni stari 10mesecv!!!!!!! pa ja t ene bodo pustili do 12 meseca brez kontrole?????????? Zbuni se in se naroči......
Sem dobila potem datum 30.06. ampak samo zato, ker še ni bil cepljen in jim bom takrat zatežila, da bo joj,... S tem da sem se na prejšni termin naročila dva meseca prej

, ....še sami so mi dali datum malo kasneje, da bodo lahko kao združili sistematiko in cepljenje v en pregled, pol pa takole,
Jaz prihajam na primorsko, ti pa odhajaš

, pa sem ti hotela ravno pisat za št. mobitela, če boš slučajno za kakšno kavico...
Sandra, če bo v naslednjem tednu kakšno srečanje na obali mi sporoči, bomo pa v Ankaranu, a gre še katera tja???
No moram še nekaj povedat: včeraj sem bila v službi in me je šef prepričeval, da naj pridem z julijem že delat

, sem bila čisto "paf" ko sem ugotovila, da misli resno, sem mislila, da se zafrkava

, baje imajo totalno gužvo in sploh niso dobili nobenega nadomeščanaj za mene, so si morali kar malo porazdeliti....
mali se je zbudil,.....