IZVIRNO SPOROČILO: drobižek
kinnie - javi nam kako si preživela vikend v Monzi.
Najprej

Živi, da že tako veselo koraka

........naš pa še nič ne hodi
No, v Monzi je bilo zares super, samo napooornoooo. Uh, še zdaj sem čist adijo! Štartali smo ob 2 ponoči in ko smo prišli v Monzo, smo šli takoj na prizorišče...samo do tja je bilo hitre hoje za najmanj 1 uro in 15 minut, potem vsa hoja po prizorišču....itak me je bilo povsod dost

, in okoli 16h spet en doooolg sprehod proti avtobusu.....ko smo prišli tja smo itak do 6h čakali "večne legende", ki so tekmovale, kdo bo več zamudil, no potem pa je sledila vožnja do Milana in ogled mesta....peš seveda

...aja sem pozabila povedati, da nas je fajn močil dež

. Ko smo prišli do hotela...ma se ne spomnim nič več, komaj sem šla pod tuš, spala kot ubita, zjutraj je bil pa ob 6,30 auf, ker je bilo treba do prizorišča.....in zgodba se je ponovila, le da smo tokrat uporabili avtobus

....
Mah smo bili asi vsi po vrsti, najprej vodič, ko je rekel, da je do prireditvenega prostora 15 min, potem mi, ko za nazaj nismo vedeli, katera linija vozi do našega busa....saj človek bi vprašal če bi vedel, kje je avtobus
No, v glavnem imeli smo se super, full sem sem navdušila nad Milanom, meni je tam rajsko.....mogočne stavbe, katedrala....
Sem šla danes po otroke, Anja me je ful pogrešala, Žan pa nič

, se je tako navezal na botrco.....me je dal čist na ignore

...no saj bo, sem vesela, da je bilo obema lepo

.
Zdaj pa mali spi...mal je bolančkan, pa upam, da mine....
...verjetn so zobki