IZVIRNO SPOROČILO: lane31
pa svečko daš na palačinko z nutelo
U,
lane31, ful dobra ideja, če mi bo kdaj zmanjkalo časa za torto!
2ursae, poročaj, kako ste izpeljali RD, pa vse naj-naj slavljencu!
Naše desetke: pa dajte mi povedat, ali imajo vsi tako močno voljo kot moj čvergo?! To je za crknit trmasto bitje. Ko se na primer čez dan zbudi po pol ure, ves zaliman, ampak gospodič ne bi spal, se je sposoben dreti kot jesihar tudi po 15 minut, isto, če ga ne vzamem takoj k sebi, če on to hoče

. Ponoči je katastrofa, zbuja se zelo pogosto in zahteva, da sem poleg njega v sobi, ko spi, samo da pridem k vratom, že

. Danes sem bila že tako utrujena, da sem zaspala, medtem ko je tulil

- potem je HB še on očitno obupal in zaspal. Je mi slabo, vse mora biti v koščkih, čokolino in podobno sploh ne pali, še za jogurt mora biti pri volji - ker mojster začne pljuvat ... in potem se to mojemu večjemu zdi strašno zabavno in začne še on in potem oba tekmujeta, kdo bo bolj pljuval in se režita zraven ... posrečena sta za znoret, ampak seveda se to ne dela, potem pa ostani resen in jih okregaj - in bolj ko čvergota kregam, bolj se mi reži

. Dojil bi se kar naprej, ampak ker grem kmalu v službo, to seveda ne gre več tako pogosto. V vozičku se mi izmota iz pasov, v Antilop stolčku ga nikakor ne smem pustiti samega, ker mi vstane. V naročju se mi je zmožen tako zvirat, da mi je včeraj padel na glavo, ker se mi je izmuznil iz rok, na srečo se mu nič ne pozna (puter je deloval

). Skratka, zdi se mi, da je kar naprej nekaj, ker se mi vsaj na pol ure zverinsko dere na vse grlo, ko kaj ni po njegovem

.
In potem še večji preizkuša meje vsako minuto

. Danes sem prav pomislila, da bom šla z veseljem malo v službo, čeprav se mi tokrat prav nič ne da, bi bila kar še malo doma z malima, ker tokrat res uživam na porodniški - kljub vsem problemčkom

.
Suzanamai, zasledila sem, da sedaj lahko prek tebe naročimo copatke ali kako? Če bi si jih zaželela, kaj moram narediti?
Kinnie, a tvojemu je bilo pa ok na F1? Moj prvi je (bil) isti kot tvoj Žani, me je ignoriral, ko sem šla v službo, in sem bila tudi jaz žalostna. Pa dober prvi dan v službi

.
Kako pa je bilo pri drugih
prvi dan v službi?
Pingi? Srečanje: se v četrtek kje dobimo?
Toliko za zdaj, sem itak veliko naklofala - ko pa oba moja mala že spita

. Zadnje dni jih dam skupaj spat in jima pojem, dokler čvergo ne zaspi, potem pa grem ven in kmalu zaspi še večji. Simpl ko pasulj

.
Lp,
živa
< Sporočilo je popravil živa -- 15.9.2008 20:37:49 >