writing-img

RE: Desetke007 part 4

clock-img

16.06.2008, 00:48

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

No vidite, da sem vedela kaj rade pijete user posted image  user posted image  user posted image

Pa sem zdaj še malo brskala in vidim, da imajo 3 okuse Baileys-a in sicer karamelo, original in mint čokolado.

A boste probale kak nov okus? user posted image

Izvolite,

user posted image

Mama06   tut tebi hvala za lepe želje. Zdaj pa upam, da bo to kaj pomagalo in bo čimprej moja miška spet zdrava.
Aja, pa zdaj vemo kam lahko pridemo na pijačo. A led imaš? Kaj pa borovničke? user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

16.06.2008, 00:49

clock-img

VANILI

pencil-img

1985

še malo bom pametna, pol bo pa zadost za danes: (ma saj je že jutri, ojej). torej, meni moj vedno reče, naj le pogledam, da denar ni nepomemben, kot velikrat rečem. In ima prav.Če bi ga bilo v izobilju, bi lahko več časa preživela z otrokoma, ker bi delala 4 ure, potem bi šla na tečaj šivanja, pa bi si zašila bogainpol, pa potovala bi po celem svetuuser posted image user posted image user posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

clock-img

16.06.2008, 00:51

clock-img

VANILI

pencil-img

1985

en velik pijanski žur si bom privoščila, ko neham dojit. takrat vas bom vseeeeee povabilauser posted image

zdaj pa, lahko noč in lepo spite!!

clock-img

16.06.2008, 00:52

clock-img

janja

pencil-img

1559

IZVIRNO SPOROČILO: mama06

Znaki: sprva neješčost, pogosto odvajanje blata, kar sicer pri dojenem ni kriza, sem pa nonstop, ko je bil dojen trdila, da je okoli 4M začelo blato smrdet po kislem, pa so mi vsi govorili, da pretiravam. Je pa res, da sem ugotovila, da če sem pojedla preveč mlečnih stvari, da je imel večje krče, ko je še bil čisto malo, zato sem sama prenehala z direktnim vnosom mleka in mlečni stvari. Sedaj počasi pridobiva na teži in .......ma saj ne vem, kaj naj

A veš, da je pri našem Urbanu enako. S to razliko, da naš je pa zelo ješč. Že od vsega začetka je kakal po vsakem obroku. Blato pa je bilo zeleno, sluzasto...in smrdelo po kislem. Pa polival je. Pa sva bila na pediatriji, pa ni nič pokazalo, sam eno vrednost, ki nakazuje možen razvoj alergije je imel rahlo povišano. Blato pa je bilo na meji kislosti. No, zdej je star 8 mesecev, dojiva se samo še ponoči. Vse mu delam na riževem mleku, sem mu pa po nasvetu P začela dajati za malico kak jogurt oz. skutko. No, in se je stanje normaliziralo. Pol sem mu pa kupila kašico od Milupe, ki že ima AM, pa je bilo blato spet mehkejše in smrdi po kislem. No, pa naj mi kdo reče, da nima alergije. Pa 2x v 8 mesecih sem mu dala Aptamil in ga je vsakič zbruhal (prvič takoj, drugič po dveh urah). Pa bodi pameten! Dohtarji pa nič. Zato mu nobenega AM ne dam, ker vse zbruha (tud Pregomina in Allernove ne mara). Me je pa zdaj prešinilo - kaj pa če ima intoleranco na laktozo? Moram vprašat P.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

clock-img

16.06.2008, 00:52

clock-img

Kasija

pencil-img

1740

ok sem našla v omari ene pol kozarčka višenj v alkoholu...pa nadaljujmo

trenutki za ujet ful se strinjam. na papirju. v resnici pa recimo ne upam sama v atlantis z elianom, kaj šele na morje s šotorom. vse delam samo z dragim ali pač s kom. patetično. kda se mi potem sploh lahko zgodi kaj novega. no ja, sem si pa danes ačela šivat hlače. take totalno dolgočasne črne. mogoče dobim danes motivacijo, da jim dodam kaj divjega user posted image

clock-img

16.06.2008, 00:56

clock-img

Kasija

pencil-img

1740

vau koliko je ura. grem user posted image  (to se že rekla a ne user posted image )

Lahko noč.

clock-img

16.06.2008, 00:57

clock-img

VANILI

pencil-img

1985

ok, samoše tole, pol pa zviz:
kasija,jaz sem te takoj poštudirala! to, da si ful fajn. Da imaš v sebi nekaj. ne vem kaj. Mogoče tisto, da si želiš nekaj naredit. In jaz nam prerokujem, da , ko stvar dozori, se bo zgodilo. UPAT si je treba. JAz se si včsaih veliko več upala. Isto, kot ti praviš, zdaj samo še z mojim. Kosem bila samska, sem bila pa ful samostojna.

clock-img

16.06.2008, 01:00

clock-img

janja

pencil-img

1559

Pandica - jaz bi tud Bailey - tistga mint čokolada.

Kasija
- zakaj pa ne upaš kam sama z Elianom? Jaz grem velikokrat kam sama z mojima štrukeljčkoma. Ju prevažam kot mačka mlade. Pa ne mislim samo po LJ. Potepali smo se že po gorenjski. Mal me vleče štajerska, pa bi bil moj hud, če bi šla sama, ker ma žlahto gor. V torek grem v Celje, spet sama...

clock-img

16.06.2008, 01:00

clock-img

Kasija

pencil-img

1740

ej vanili udariva naslednjič še v živo eno debato, morda bo pomagalo user posted image  pa velja za druge tudi seveda pa vanili, ajp, meni se je tudi zdelo, da je v tebi nekaj bolj divjega - v pozitivnem smislu itak da bi morala imeti neko divjo roza belo rdečo frizuro, če veš kaj mislim

clock-img

16.06.2008, 01:02

clock-img

janja

pencil-img

1559

Nč, ura je že  mlada. Pa grem še jaz v mižule. LAHKO NOČ!

clock-img

16.06.2008, 01:03

clock-img

Kasija

pencil-img

1740

janja saj ne vem, zakaj ne upam. kar nekako se ne spravim kam kjer se mi zdi bolj komplicirano. tako grem po ljubljani, na plavanje na dif... samo manjka mi odriniti kam dlje. samo bom, res! malo me je tudi porod zdelal, pa hormoni...ma saj ne vem. grem spat, zdaj pa res. adijo punce pa hvala za tale prijeten klepet.

clock-img

16.06.2008, 01:04

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

IZVIRNO SPOROČILO: janja

Mal me vleče štajerska

Jaaa, pridi  user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

clock-img

16.06.2008, 01:13

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Punce, jaz grem spat.

user posted image

clock-img

16.06.2008, 07:30

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

Dobro jutro
Janja, evo preberem najprej tvoj post (nekaj strani nazaj) in se nasmejim do solz...si prav v živo predstavljam vse, kar napišešuser posted image ...."mama ti piska" hahahha se, že čisto pozabila, kako je bilo, ko smo se kot otročki prav "obmetavali " z besedo mama, če ti je kdo rekel, kaj grdegauser posted image user posted image

Če gledam realno na user posted image brez moje jeze, lahko rečem samo aleluja...no vprašejte me, ko bom hudauser posted image . Mi, ta mala večkrat reče, "ja, poveljnik", pa je stara 4,5 letuser posted image

clock-img

16.06.2008, 08:01

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

Nova10ka: user posted image user posted image   ste mi prav polepšale jutro z prigodami....tale s štedilnikomuser posted image . Bi te zgodbice mogle shranjevat in zraven potem napisat navodila, kako je prav, narest knjigo in podarit user posted image  user posted image user posted image

Mama06: user posted image user posted image za Jerneja. O zdravstvu pa raje ne rečem nič drugega kot katastrofa, ker se bom pošteno razjezila. To kar se dogaja, ni več normalno! Če samo pomislim, kako sem jim morala "dokazovati", da otrok ne sliši,...šele po mojem vztrajnem tečnarjenju sem dobila napotnico za otologa. In kaj bi bilo, če si ne bi upala težitiuser posted image . Šr dobro, da si upam....
Pandica: za Zalo eno user posted image
Mehurčica: ne vem, če je seznam za hujšanje še aktualen, jaz imam 0,6kg-. Ni veliko, sem pa zelo veelauser posted image

clock-img

16.06.2008, 08:17

clock-img

VANILI

pencil-img

1985

dobro jutro mamčice
samo da poem, da me v Ce ne bo, pane zato, ker ne bi hotla, ker sem se prav veselila, ampak mi ni usojeno. Mam pa razgovor za eno službo, sicer je ful daleč, pa kaj vem... ampak bom vseeno šla da vdim kako in kaj si oni to predstavljajo...
pa lep dan, berem vas pa zvečer

clock-img

16.06.2008, 08:46

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Mama06, glede na tvoj karakter vem, da jim jih boš pošteno napelauser posted image user posted image  Kot ti je že ena napisala, alergija lahko do 2 leta izzveni kar sama od sebe. Je pa kar nekaj mojih kolegic zadovoljnih z bioresonanco.  in jim je alergije pozdravilo.

Se vidimo jutriuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

16.06.2008, 09:51

clock-img

suzanamai

pencil-img

1215

Valči res si preveč pridna, vendar mislim, da je čas, da se postaviš zase.user posted image

Lane in ostale, mislim da nas vsi jemljejo za samoumevno, bo treba zobe pokazat.

Pandica čestitke za 8 mes., veš vsi imamo radi naše desetke, jaz se spomnim, če se, samo še na našo obmesečnico, pa še to vedno pozabim na Jernejauser posted image

Nova10ka tvoja zgodba je pa user posted image

Kasija ti kar zagovarjaj Elianauser posted image

Janja meni tudi vedno piska, pa me dragi samo opozoriuser posted image , ti povem, da imam za vikende občutek, da samo hodim v klet s košaro in nazaj, pa zlagam in pospravljamuser posted image , vmes se je treba seveda še ukvarjati z otrokoma, skuhat, pospravit...moj pa zna samo svoj krožnik dat v pomivalni stroj, no vsaj to mi je uspelouser posted image

Mama06 z odpustnicami je pa vedno tako, vsaj pri Maiu. Drugače pa so verjetno čakali na rezultate testiranj za alergijo, ki pridejo, če so urgentni nekje v 2mes., če pa so navadni, pa v pol letauser posted image

Grem princesko dat spat, pa zate Kasija pripravit, saj veš kajuser posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

clock-img

16.06.2008, 10:24

clock-img

tave

pencil-img

353

Helouu še od mene!

No preživeli smo tudi to poroko. Bilo je super. Žurka je bila taprava. Za jesti in pit v izobilju. No in na račun tega sem fasala 1 kg gor. Pa mini žal ker je bilo res dobr.Spila sem enih 8 pirčkov, tok da sem bila mal dobre volje. Sej napit se ga nisem mogl, ker sem nonstop neki mlela. Ko dobim slike, bom dala tud kako gor.

Za nazaj še nism uspela prebrat. No me je pa skori kap trofnla k sm vidla da smo že na part 4. Pa sej ste (smo) čist noreuser posted image .

Klaudija mi smo dobili še 3 zobek 14.6.2008.

Se tipkamo še kasneje ker se je naš Tej glih zbudu.

lp, tave

clock-img

16.06.2008, 11:34

clock-img

mišk

pencil-img

2527

****rija, spet me je ven vrgl...user posted image user posted image  Ne, zdej ne bom še enkrat pisala.

clock-img

16.06.2008, 11:37

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Tave: user posted image  za osem pirčkov!user posted image  Pravš, da nisi še iz forme!user posted image user posted image

KOmaj čakam 2.7., ko grem na koncert Status quo v Ljubljano! Pol je pa že Rock Otočec, pa moto zbori... Spet bo dogajalo!user posted image

Za jutri v Celje nč ne obljubim, a upam, da bom lahko pršla!user posted image

clock-img

16.06.2008, 11:39

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

VANILI   držim pesti za službo  user posted image

clock-img

16.06.2008, 12:21

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Je pa kar nekaj mojih kolegic zadovoljnih z bioresonanco.  in jim je alergije pozdravilo.

Ja, jaz imam tudi znanko,...ko otročku "uradna medicina" ni pomagala....se je poštimalo, ko je otroka vozila na bioresonanco.

clock-img

16.06.2008, 12:22

clock-img

tave

pencil-img

353

Ja mišk ni se glih za hvalt. No včasih sem že po enem okajena, čisto odvisno od situacije in razpoloženja in pa seveda kok se je.

Naju tudi ju3 ne bo v Celje, ker imava fizioterapijo. Tako da žel drugič.

Vanili zate pa user posted image  za razgovor, da boš dobr opravila. No v to ne sumim da jih boš očarala. Če pa ne bo ratal, pa sigurno to ni služba zate.

Suzanamai zgleda da nam palačinke niso usojene. Sam poglej kako vreme je. Pa sej tud vozičkat ne moremouser posted image .

clock-img

16.06.2008, 12:23

clock-img

tave

pencil-img

353

Aja dejte mi povedat če kera ve kako se štejejo te objave k jih pišemo??!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem