Dober večer!
No se pofočkam in povem, da sem danes dopoldne, ko je mulo spal, prišla sem, napisala cel spis, potem pa itak, baba smotana, ker me še zdaj ni izučilo, we are sorry ... sem bila tako
, bi najraje rač čez okno zabrisala.
No, pa gremo od začetka:
baby 08 zdaj sem pa firbec, že 2 dni študiram in na žalost se ne spomnim, katera bi ti bila. Namreč v tem našem bloku se je menjalo že ogromno ljudi, moja starša in še nekaj drugih, se mi zdi, da so še "prvotni" naseljenci
. Mi poveš kaj več, lahko tudi po Z. S. Če sem prav razumela, ti zdaj živiš v Mb?
mml sem kupila Aljažu držalo za dudo v Dm-u, ker je bilo nujno, potem pa videla tvoj post. Sem bila jezna, ker je to NUK-ovo čist brezveze, danes sem se ful uščipnila v prst. Vseeno sem šla v Bc pogledat in imajo enega ful luštnega s pikapoko, ampak stane skoraj 8 EUR
Otročke imaš čudovite, se imata rada, ne. Si že dobila sling in spoznala Alenko? Glede telefona nimam besed, si zagotovo pri Mobitelu, ker samo tam so taki idioti.
alfabeta zadnje čase je bore malo kaj za prebrati tukaj, sem se morala na knjige spraviti. Pa z možem sta res prijetna človeka, na Rebeko bi bila jaz verjetno ful ponosna in bi kar lepila slikice
. Ja ja punce, jaz sem bila na čolnu
. Da ne pozabim, zagotovo si že velikokrat morala objaviti recept za kiflčke, ampak so bili mojemu G. tako všeč, da je rekel, da jih bo pekel, ko bova imela kuhinjo. Zato lepo prosim, še postopek, ne samo sestavine
.
majra za knjige ni problem, čeprav mi boš morala malo bolj natančno povedati, kaj ti je všeč. Jaz sem namreč do sedaj prebrala že na tone knjig, naj si je šlo za izpite na faksu (za 1 izpi književnosti povprečno 150 knjig) ali za dušo. Priporočam vse iz zbirke Kapučino, če te zanima na izi in zabavno čtivo. Lahko seveda predlagam tudi kaj bolj zahtevnega.
mala pikica Gašper je res tako posrečen, sem se nasmejala ob slikici s špinačo. Pa pridna si. vaney ti tudi, mali fantek se bo po moje unesel, samo eni pač potrebujejo dalj časa.
sunny si že kaj bolje? Madonca maš vozičkaric. Jaz sem vozičkala sama do nedavnega, zdaj sem si celo našla družbo, smo se našle same neCeljanke
, danes smo bile že kar tri. Smo čvekale in čvekale, je čas minil, kot bi trenil.
nussy super, da si se malo javila. Ne skrbi, Monia ni edina, ki noče jesti, je kar nekaj januarčkov takih, eden izmed njih je tudi moj Aljaž. Jaz sem se šele zdaj nehala sekirati, prej pa 4 mesece vsakodnevnih borb. Ko je lačen, je, čeprav zelo malo.
karmyka kako lepo je videti tvoji princeski. Ste verjetno zdaj že same.
nana tiho bodi, jaz sem tudi tako kot ti kao ... saj veš kaj
Pšššš.
denar Jaz brezposelna, Grega s povprečno plačo s kreditom, itak, da nama ne gre najbolje, ampak jaz sem nekaj ugotovila. Več denarja kot imaš, več ga porabiš. Ita, da gre vse za malega, jaz si ne kupim skoraj nič več. Imam sestriča, ki ima punco (njen oče je direktor kar pomembnega podjetja v Velenju), on ful dobro plačo, v prostem času non stop nekaj "fuša" , še brez otrok, čeprav bi jih že zdavnaj lahko imela. In reče zadnjič moji mami, kako kaj mi živimo oz. koliko imamo dohodkov na mesec. Mama pove približno cifro in je rekel, da bi on kar crknil. Halo!!!! Pa kdo je tu blesav, pač veš, imaš otroka, on je prvi, potem so stroški ... se prilagodiš in navadiš.
ursulina pri nas je v navadi, da gredo otročki k zobarju pri 1 letu.
intruder upam, da boš uspela hoditi na fizioterapije. Pa fajn, da Vid bolje spi.
No, ko sem zadnjič govorila, da je naš mulc taka tečnoba, vsaj spi mi celo noč
.
sani tvoj dragi ti kupuje zelo zanimive knjige
. Kaj je bila zadnjič, o nekih koščenih mrhah, ne
. Samo da je Manja bolje.
klepetka čestitke za izpis iz našega kluba, mi še kar vztrajamo. Pa nehaj se sekirat glede Lane. Ko bo sama pripravljena, se bo začela obračati, puzati itd. Naš še ne sedi in spet mi je danes padel, bogi revček. Upam, da ste pregnali virozo. Opa, nov TV, pa veš, da morte imeti zdaj obvezno plazmo
.
TRIŠ kaka sta čedna z Žanom.
martinca lepa torte, da je bila tudi dobra sploh ne dvomim.
Anči Daša je ful čedna pupika. Očitno tudi dama, kaj se bo po tleh puzala, vidiš, da raje sedi.
Nooooo, bom zdaj shranila, poslala potem pa pogledala, če katero nisem oblajala
.