IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_
...ali lahko daš v inhalator kuhane kamilice seveda precejene da bi se tisto vdihavalo??
Ja, v našega lehko damo, samo ti priporočam, da tekočino precediš in malo ohladiš...no, to je sicer odvisno od inhalatorja...mi imamo ultrazvočnega, ki dela hladno paro...dam pa notri vse sorte...od eteričnih olj pa tudi pediatrinja mi je enx dala zdravilo, ki smo ga hodili v ambulanto inhalirat, tako da smo to kar doma opravili...
Pocka...kateri letnik si? Ma si iz Lucije?Ma, ko pridemo dol smo pa itak natempirani na sprehodih do Pirana, da se jaz malo zgaziram na morskem zraku... Mi tudi živimo v stari hiši, ki smo jo predelali...in priznam, da imam včasih kar paranojo, da je res nekaj v tej hiši kar ji škodi...zato si tudi želim, da bi si čimprej našli kakšno parcelo ali hišo in se odselili...
=Jasna=...njami lazanja...upam, da ti je pecivo uspelo...ma meni je to eno izmed boljših in je bilo obdobje, ko sem ga skoraj vsak teden delala...

Danes pri nas kuha tatko...in bo naredil piščančjo mineštrico, ki mu rata za pet zvezdic...
Naša tamala je zjutraj poslušala dojenčka in potem je zaklicala: "TATI, PRIDI TUDI TI POSLUŠAT...TI BOM DALA MALO POSTOJA (prostora)!!!" in pol sem imela oba nalimana na trebuh v tej "prisluškovalni" akciji...in reče tamala: "JE REKU MOJ BATEC, DA ME BO UBOGAL!"...in se ji kar učke svetijo...