Punce, toliko tem ste obdelale v teh dneh, da sem komaj dohajala.
Hrana - Torej...najprej sklepam, da smo vse v obdobju "sladkega" in "junk", kar se hrane tiče. Pišete o tem, kaj boste in kaj ste kuhale, pekle, posredujete slastne recepte, da se mi ob branju kar sline cedijo. Recepti so že našli prostor v moji mapici z recepti.
Glasba - Osebno priporočam glasbo Raimonda Lap-a. Sama imam 5 jegovih CD-jev in so več kot odlični. Imenujejo se Lovely baby in se kupijo v Mladinski knjigi. Tko, da medtem, ko sem na compu lepo poslušava z malčkom to glasbo in je super. Nekaj te glasbe pa je tudi na Youtube. Če želite, da vam posredujem, kar sem našla še predno sem nabavila CD-je mi posredujete naslov e-pošte na zs. Priporočam! Skratka odtipkajte Lovely baby in na spletni strani so vse info.
Strije in kremice, olja... - Uf, nadloga. Zaenkrat še nisem nobene pridelala, čeprav se mi zdi, da se mi je trebušček v dveh tenih povečal. no, saj prej sploh ni bil opazen. Sedaj ga pa tako ponosno razkazujem celemu svetu
. Jaz uporabljam Eucerin (čez dan), ker je bolj suho olje in mi ne masti oblačil. Zvečer, ko se stuširam in imam na sebi še vodne kapljice se namažem z olivnim oljem iz lekarne, mi je pa frendica, ki ima 3 fantke priporočala Melkfett - ringelblume od dm-ja, ker se je ona vse tri nosečnosti mazala s tem, ni pridelala nobene strije, pa se je vsakokrat zredila za 20 kg in več. Cena tega pa je 1,34€, tako da noro. To mazilo uporablja tudi ena moja frendica, ki je noseča in ji od vseh najdržjih krem ustreza ravno to. In seveda sem tudi sama probala in lahko rečem, da je res super. Frendica je rekla, da je tudi vsem trem fantkom mazala ritke s tem.
...zdej sem pa nakracala, da se vam ne bo ljubilo brat... za vseh 5 dni nazaj, ko ste ve bile prave čvekice...