jutro, se še jaz javljam na raport, kot kaže nas je kar nekaj,ki smo slabo spale, za dobro jutro me je pa še en konkreten krč v nogo zagrabil
...tukaj tako piha, da nas bo še odneslo
steffi - dobrodošla med nami, super, vedno več z obale nas je
meni je zdaj v drugo že ful hitro skočil ven, že pred kakim mesecem najmanj

,se mi je glih včeraj kolegica ful smejala, kako mi že štrli
helimaša - super, da so ti podaljšali bolniško, upam,da komisija odobri. Meni je zdaj podaljšala samo za 14 dni

, pol bomo pa videli.
spps - ti si bila pa v elementu za pisanje včeraj

, saj je prev, moraš malo nadoknadit
tasa_m - če te kaj potolaži, jaz niti nimam pojma koliko je naše dete veliko ali težko, sem imela nazadnje UZ, ko sva bila na NS. Naslednji teden bomo končno dočakali MF, uf se vlečejo tej dnevi.
IZVIRNO SPOROČILO: yania
naša mala, je vednooooo...amoakj res vedno ko smo šli tako za en dan na izlet na obalo, malo naokrog in kavica, pa kosilo, no vedno je na poti nazaj v Lj. zaspala in grozno kašljala, no doma pa smo ugotovili še vročino, tko ene 38, tako da bi znalo biti kaka reakcija na podnebje,...ma ne vem,samo res sva se tudi z mojim spraševala, kako je to mogoče...
to se nam zelo pogosto dogaja, ko gremo v Celje za par dni,skoraj vedno zakuha,ko gremo domov
spanje na trebuhu - jaz trenutno parkticiram eno varijanto med bokom in trebuhom, pa kar gre...joooj, samo,ko se spomnim kako so me boki boleli prvič pol proti koncu, se nisem vedela več kako naštimat, pa sem povšter med noge dajala...grozno,bi najraje kar sede spala
uf, mama_milchy, še dobro,da si napisala, moram tudi jaz v trgovino, sem čisto pozabila,da so prazniki naslednja 2 dni

, bi bili malo lačni,se mi zdi...
grem, moram še mojemu dragemu malo odstopit računalnik
lep dan...