Torej je torek dokončen? Naša je šla danes v vrtec, ker smo imeli super noč brez kašlja in ker bodo prazniki in bo doma, bo zdržala do torka...tako, da če bodo vaši otročki, pride tudi moja, če bo imela družbo bo bolj zadovoljna...sicer je zelo pridna...
Vreme...pri nas je skoraj tako kot, da bo danes lep dan...pa ponoči nisem nič čula, da bi kaj treskalo ali deževalo...matr, imamo res fajn okna...več vredna kot cela bajta

...
Vozički...meni je nov quinny s 4 kolesi všeč...samo cena???!!!...ma kaj se grejo tej proizvajalci ali bolje rečeno uvozniki in prodajalci? Se spomnem, da mi je enx ena kolegica povedala, da so oni (njen mož je uvoznik-ma ne za otroško opremo) naročili cel kontejner vozičkov iz Kitajske, ker je bil tam tako zeloooo poceni takšen kot si ga je omislila za svojo bebo(ne vem kateri model), da jih je potem tukaj prodajal po nabavni ceni in to je bila ena tretjina cene, ki jo potem nataknejo v trgovini...Mi bomo kar starega ponucali, ABC design...vsaj v štartu, pol pa si bom nabavila kakšnega bolj praktičnega, da ga bo prtljažnik mojega twingiča prenesel in bomo lahko poletje preživeli na obali...
Pritisk...jaz ga imam itak max 100/70...že v prvo je bilo tako...mi je G rekla, da bolje, da parx padem dol

...kot pa da bi imela previsok pritisk...res fajn tolažba

...